120 δόσεις: 3.000 αιτήσεις τις πρώτες ώρες στην εφορία - Ανοίγει αύριο και για τα Ασφαλιστικά Ταμεία

120 δόσεις: 3.000 αιτήσεις τις πρώτες ώρες στην εφορία - Ανοίγει αύριο και  για τα Ασφαλιστικά Ταμεία

Ισχυρό είναι το ενδιαφέρον των φορολογούμενων για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων για τις οφειλές στην εφορία, ενώ από την Τετάρτη αναμένεται να αρχίσουν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν αιτήσεις για τις οφειλές στα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Ενδεικτικό είναι ότι μέσα τις πρώτες ώρες από το άνοιγμα της εφαρμογής 20.000 οφειλέτες μπήκαν διερευνητικά σ' αυτήν, ενώ 3.000 υπέβαλαν και τη σχετική αίτηση για τη ρύθμιση των οφειλών τους

120 δόσεις στην εφορία

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις για χρέη προς την Eφορία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ.

Έτσι η εφαρμογή είναι στη διάθεση των περίπου 4 εκατ. οφειλετών του Δημοσίου για ρύθμιση των οφειλών τους.

H Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενεργοποίησε τη σχετική εφαρμογή η οποία –με βάση τα τωρινά δεδομένα- θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 28 Ιουνίου αν και το ενδεχόμενο παράτασης είναι ορθάνοιχτο.

Για να μπείτε στην πλατφόρμα πατήστε εδώ

120 δόσεις για τα Ασφαλιστικά Ταμεία

Ανοίγει την Τετάρτη 22 Μαΐου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ για τη ρύθμιση των οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία σε έως και 120 δόσεις, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας αναφέρεται ότι:

«Αύριο, Τετάρτη 22 Μαΐου, ξεκινάει η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ, για την υπαγωγή στη ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως και 120 δόσεις. 

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, θα εγκαινιάσουν τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στις 10:30 το πρωί, στα γραφεία της Διοίκησης του Ε.Φ.Κ.Α., Αγ. Κων/νου 8.

Αμέσως μετά η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη στο κοινό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα