ΕΣΠΑ: Νέες ημερομηνίες για την έναρξη υποβολής αιτήσεων σε δύο προγράμματα

ΕΣΠΑ: Νέες ημερομηνίες για την έναρξη υποβολής αιτήσεων σε δύο προγράμματα

Την τροποποίηση των ημερομηνιών έναρξης και λήξης ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για τις προσκλήσεις των δράσεων του ΕΣΠΑ: «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» και «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο - Εστίαση - Εκπαίδευση», ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Αναλυτικά:

-Για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» η έναρξη ηλεκτρονικών υποβολών αιτήσεων τροποποιείται από τις 6 Φεβρουαρίου του 2019 στις 20 Φεβρουαρίου 2019 (ώρα 10:00:00).Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού και το αργότερο μέχρι τη συμπλήρωση 18 μηνών από την αρχική δημοσίευσή της.

-Για τη δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο-Εστίαση-Εκπαίδευση» η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικών υποβολών αιτήσεων τροποποιείται από τις 6 Φεβρουαρίου του 2019 στις 27 Φεβρουαρίου του 2019 καθώς και η ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικών υποβολών αιτήσεων από τις 19 Απριλίου 2019 στις 9 Μαΐου 2019 και ώρα 23:59:59.

Επισημαίνεται ότι οι δράσεις αυτές συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από Εθνικούς πόρους.

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα