Black Friday 2018 - Public: Τι ώρα ξεκινούν οι προσφορές. Διευρυμένο ωράριο

Black Friday 2018 - Public: Τι ώρα ξεκινούν οι προσφορές. Διευρυμένο ωράριο

Τα Public έχουν καταφέρει να γίνουν συνώνυμο με τη Black Friday στην Ελλάδα. Κάτι ότι ήταν η πρώτη μεγάλη εταιρεία που ξεκίνησε το πανηγύρι της Μαύρης Παρασκευής στην χώρα μας πριν από τρία χρόνια, κάτι το ότι ήταν και φέτος ο παίκτης που έπεσε πρώτος στην μάχη των προσφορών, η Public, σύμφωνα με στοιχεία του google trends, είναι αυτές τις ημέρες η πρώτη επιλογή όσων ψάχνουν να ξοδέψουν τα ευρώ τους στις προσφορές της Black Friday.

Σε επικοινωνία με στελέχη της Public επιβεβαίωσαν ότι έως τώρα η κίνηση τόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημα όσο και στο φυσικό δίκτυο καταστημάτων τους κινείται ανοδικά για τρίτη χρονιά και ότι ετοιμάζονται για την αυριανή ημέρα που είναι και αυτή που παραδοσιακά επιτυγχάνουν τον μεγαλύτερο τζίρο της χρονιάς.
Ανοιχτά από τις 8 το πρωί

Σε εξαίρεση με τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας όπου τα καταστήματα της αλυσίδας ανοίγουν στις 9 το πρωί, αύριο Black Friday θα ξεκινήσουν από τις 8 καθώς όπως μας ανέφεραν οι άνθρωποι της Public στόχος τους είναι να εξυπηρετηθούν καταναλωτές που θα δυσκολευόντουσαν λόγω του δικού τους ωραρίου εργασίας.

Από το διευρυμένο αυτό ωράριο εξαιρούνται τα καταστήματα που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα καθώς αυτά θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα των κέντρων στα οποία φιλοξενούνται.
Νέες κατηγορίες

Η αυριανή ημέρα είναι αυτή της κορύφωσης των προσφορών για την Public καθώς πέρα από τα προϊόντα τεχνολογίας ρίχνει στην μάχη και τις περισσότερες από τις άλλες κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Έτσι προσφορές θα υπάρχουν στα βιβλία, και ειδικά στα ξενόγλωσσα, στα παιχνίδια, στην μουσική και στην γραφική ύλη. Στα προϊόντα τεχνολογίας αναμένεται να δοθούν οι μεγαλύτερες δυνατές προσφορές.

Για τις αγορές μέσω public.gr, για την αποφυγή ταλαιπωρίας αλλά και καθώς αναμένεται να είναι σχετικά μικρός ο αριθμός των προϊόντων που θα βγουν σε προσφορά οι καταναλωτές που έχουν την δυνατότητα καλό είναι να επιλέξουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά μόλις εντοπίσουν κάποια προσφορά που τους ενδιαφέρει, αφού πρώτα την αξιολογήσουν κυρίως σε επίπεδο τιμής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα