Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την Black Friday 2018

Οι τρεις βασικές συμβουλές για όσους σκέφτονται να κάνουν βόλτα στην αγορά

Μπορεί η Black Friday 2018 να είναι αυτή την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου ωστόσο τα καταστήματα θα έχουν εκπτώσεις και ειδικές προσφορές για όλη την εβδομάδα, αρχής γενομένης από χθες, Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εμπορικής κοινότητας, η κίνηση αναμένεται αυξημένη και οι εκπτώσεις θα φτάσουν μέχρι και το 80%. Μάλιστα για φέτος παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι οδεύουμε σε ακόμη μεγαλύτερο ρεκόρ, καθώς η Black Friday έχει αρχίσει να καθιερώνεται ως θεσμός και στην ελληνική αγορά.

Το ωράριο των καταστημάτων που θα συμμετέχουν στο Black Friday 2018, δεν φαίνεται ότι θα επεκταθεί. Ενδεχομένως μερικά μικρότερα καταστήματα να τηρήσουν το ωράριο των πολυκαταστημάτων και να παραμείνουν ανοικτά από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 21:00 μ.μ..

Οι τρεις βασικές συμβουλές για τη Black Friday 2018

Δείτε τις προσφορές αρκετές ημέρες πριν

Η απαραίτητη έρευνα αγοράς ξεκινάει από τις αρχές του μήνα. Ο οργανωμένος καταναλωτής αρχίζει με διαδικτυακές «βόλτες», σημειώνει τιμές για τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν και στήνει μεθοδικά τη λίστα ελέγχοντας τις αλλαγές των τιμών.

Πίστη στο budget

Τις μέρες πριν τη Black Friday 2018 θα υπάρξουν πολλές προσφορές. Μπορεί ο στόχος να είναι ένα κινητό, αλλά είναι εύκολο ο καταναλωτής να βρεθεί και με μία τηλεόραση...

«Κλειδώστε» το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε και μην παρασύρεστε.

Αυξημένες απαιτήσεις

Η Black Friday είναι μία φορά το χρόνο και στο εξωτερικό οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές. Κανονικό ξεπούλημα. Να έχετε τις ίδιες απαιτήσεις και από τα ελληνικά καταστήματα. Σκοπός είναι να αγοράσετε όλα εκείνα που τον υπόλοιπο χρόνο είναι απαγορευτικά.

Για τη Black Friday 2018 οι αλυσίδες τεχνολογία ετοιμάζονται πυρετωδώς, καθώς έχουν την τιμητική τους, αλλά τα καταστήματα ρούχων, τα καλλυντικά και τα σούπερ μάρκετ θα διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο.

Ο πήχης των προσδοκιών τόσο από πλευράς καταναλωτών όσο και από πλευράς εμπόρων έχει ανέβει ιδιαίτερα ψηλά. Μέχρι στιγμής όλοι κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και είναι άγνωστο εάν θα επαναληφθεί το περσινό φαινόμενο η Black Friday να απλωθεί σε μία εβδομάδα.

 

Πηγή: news.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ