Τέλη κυκλοφορίας 2017: Δεν έχει ακόμη ανοίξει η εφαρμογή στο Taxisnet

Αν και τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 θα έπρεπε να έχουν αναρτηθεί ήδη από τις 15 Νοεμβρίου ακόμη δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Δεν έχει ανοίξει λοιπόν ακόμα η ειδική εφαρμογή στο Taxisnet για τα τέλη κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα είναι να μην μπορούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων να δουν τι θα πληρώσουν για το 2017.

Έτσι όταν κάποιος επισκεφθεί την ιστοσελίδα για τα τέλη κυκλοφορίας η ειδική φόρμα γράφει ακόμη 2016 και έτσι κανείς δεν μπορεί να εκτυπώσει και να πληρώσει.

Για την ώρα πιθανότερη ημερομηνία να ξεκινήσει η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας είναι η ερχόμενη Παρασκευή.

Οδηγίες εκτύπωσης στο Taxisnet

Η εφαρμογή για να τυπώσετε τα τέλη κυκλοφορίας 2017 στο Taxisnet είναι πάντα ανοιχτή και θα ενημερωθεί με τα νέα δεδομένα εντός των επόμενων ημερών. Ποια είναι η διαδικασία, και ποιά τα ποσά που προβλέπονται για κάθε αυτοκίνητο σε πίνακες.

Για να δείτε, αλλά και να τυπώσετε, τα τέλη κυκλοφορίας 2017, όταν αυτά θα ανακοινωθούν και επίσημα και ενεργοποιηθεί η σχετική ηλεκτρονική υπηρεσία, θα πρέπει να μπείτε ΕΔΩ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν “ανέβουν” τα νέα τέλη κυκλοφορίας 2017, πράγμα που θα συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, το έτος θα αναγράφει “2017”. Για να μπείτε στην φόρμα πρέπει να πατήσετε στην ένδειξη “είσοδος”.

 

Αμέσως μετά η φόρμα σας ζητάει να συμπληρώσετε το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας, αφού τα συμπληρώσετε δεν έχετε παρά να πατήσετε “εκτύπωση” για να δείτε τα τέλη κυκλοφορίας 2017.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα