Τέλη κυκλοφορίας 2017: Πότε θα αναρτηθούν στο taxisnet

Στα μέσα Νοεμβρίου αναμένονταν να ανοίξει η ειδική εφαρμογή του TAXISNET, μέσω της οποίας θα μπορούσαν να ενημερωθούν για το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν για τέλη κυκλοφορίας οι ιδιοκτήτες οχημάτων και μοτοσυκλετών, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα και όπως όλα δείχνουν θα καθυστερήσει λίγο ακόμη.

Όλα δείχνουν ότι η σχετική εφαρμογή θα ανοίξει σήμερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο υπάρχουν και σενάρια που μιλούν για καθυστέρηση ως την ερχόμενη Κυριακή στις 20 Νοεμβρίου και έτσι θα πάρουν τέρμα και τα σενάρια για τα ποσά.

Η καθυστέρηση της εμφάνισης των τελών κυκλοφορίας στην ειδική εφαρμογή, οφείλεται στο ότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα υπολογιστούν τα τέλη για το 2017.

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμη έως ότου έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν το... ραβασάκι με το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν ως το τέλος του έτους και όπως όλα δείχνουν κανένα από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες δεν θα ισχύσει τελικά.

Πληροφορίες, σύμφωνα νε το cnn, θέλουν την νέα υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, να προσανατολίζεται στο να μη γίνει εφέτος καμία αλλαγή στα τέλη κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εισήγηση της κυρίας Παπανάτσιου για το θέμα των τελών κυκλοφορίας του έτους 2017 προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο είναι στην κατεύθυνση ότι δεν θα πρέπει να γίνουν προσαρμογές οι οποίες στο τέλος να μη φέρουν κανένα ουσιαστικό εισπρακτικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα