Blue Star: Έκπτωση 30% για Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω

Σε μία προσπάθεια να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε λόγω του προσφυγικού προβλήματος σε Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω, αλλά και να ενισχυθεί η τουριστική κίνηση σε αυτά τα τέσσερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η ακτοπλοϊκή εταιρεία «Blue Star Ferries», σε συνέντευξη Τύπου, ανακοίνωσε έκπτωση 30% σε όλους τους επιβάτες και τα ΙΧ τους, που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τούς συγκεκριμένους προορισμούς.

Ως προϋπόθεση για να δοθεί από την εταιρεία στους ενδιαφερόμενους η συγκεκριμένη παροχή, η οποία αφορά όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, είναι η προσκόμιση αποδεικτικού στα συνεργαζόμενα τουριστικά πρακτορεία από τουλάχιστον τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε Λέσβο Χίο Λέρο και Κω.

«Κάνουμε μύα σημαντική δράση, προκειμένου να βοηθήσουμε τις τοπικές οικονομίες και τον τουρισμό των νησιών αυτών, που επλήγησαν όλη την περσινή χρονιά από το προσφυγικό ρεύμα», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group, Σπύρος Πασχάλης, υπογραμμίζοντας ότι η προσφορά, η οποία ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και τον Σεπτέμβριο, δεν αφορά μόνο τους ‘Ελληνες τουρίστες, αλλά και τους ξένους.

«Ελπίζουμε ότι το συγκεκριμένο εγχείρημα θα έχει αποδοχή και θα προσπαθήσουμε να το προβάλουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, κάτι που ελπίζουμε να κάνουν και οι ξενοδόχοι και οι επαγγελματίες στα νησιά αυτά», πρόσθεσε.

Επίσης, σημείωσε ότι με την έκπτωση 30%, η οικονομική θέση για τη Χίο και τη Λέρο κοστίζει 29,50 ευρώ, ενώ για τη Μυτιλήνη 32,50 ευρώ και για την Κω 38,50 ευρώ. Αντιστοίχως, ανέφερε ότι η τιμή του αυτοκινήτου για τη Χίο είναι 58 ευρώ, για τη Μυτιλήνη 66 και για τη Λέρο και την Κω 73 και επεσήμανε: «Νομίζουμε ότι είναι τιμές άκρως ελκυστικές για οικογενειακές διακοπές».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα