Κύπρος: Θρίλερ με νεκρό βρέφος – Φέρεται να ομολόγησε ο πατέρας

Κύπρος: Θρίλερ με νεκρό βρέφος – Φέρεται να ομολόγησε ο πατέρας

Νέα κατάθεση έδωσε στην Αστυνομία ο πατέρας του 2,5 μηνών βρέφους, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία, το Σάββατο 5 Μαρτίου.

Κατά την κατάθεσή του, το πρωί του Σαββάτου 12 Μαρτίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του politis.com.cy, ο 37χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι εξ υπαιτιότητάς του το παιδί οδηγήθηκε στον θάνατο.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 2,5 μηνών βρέφους φέρεται να είπε στην Αστυνομία ότι το βράδυ της Τετάρτης 2 Μαρτίου, ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι από την δουλειά και άκουγε το μωρό να κλαίει έντονα. Επειδή, είπε, ήταν κουρασμένος, το έπιασε και το ταρακούνησε βίαια. Τότε, το παιδί σταμάτησε να κλαίει και αυτός πίστευε ότι κοιμόταν. Ωστόσο, αφού αυτό δεν ξυπνούσε, αποφάσισαν οι γονείς να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Μαρτίου. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, το βρέφος εξέπνευσε την ίδια ημέρα, στις 07:00 το πρωί.

Για την υπόθεση, αναμένεται να δώσει κατάθεση και η μητέρα, η οποία, όπως ανέφερε ο 37χρονος στην κατάθεσή του, δεν ήταν μπροστά στο συμβάν, το οποίο περιέγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση, στη σορό της μόλις 2 μηνών μικρούλας, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος της επήλθε από κακόβουλη τραυματική κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πράξη, ή πράξεις που εμπεριέχουν βίαιο κούνημα του βρέφους, με ή χωρίς πρόσκρουση σε αμβλεία επιφάνεια. Γνωστό ως Shaken Impact Syndrome.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα