Κύπρος: Εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα – Σε καραντίνα ο Υπουργός Εξωτερικών

Κύπρος: Εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα – Σε καραντίνα ο Υπουργός Εξωτερικών

Βράζει από τον Covid19 η Κύπρος με 113 νέα κρούσματα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Σε αυτοαπομόνωση τέθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Με τις 113 νέες μολύνσεις η Κύπρος καταγράφει, πλέον, 3.930, σύμφωνα και με την ενημέρωση που έλαβε η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια. Επιπρόσθετα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 26 άτομα θετικά στον ιό SARS-CoV-2, εκ των οποίων τα πέντε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Επιπλέον, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τέσσερις ασθενείς, ενώ άλλα οκτώ άτομα νοσηλεύονται σε θάλαμο COVID-19.

Στο μεταξύ, σε αυτοπεριορισμό μπήκε ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, έπειτα από τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού στο στενό επαγγελματικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών Κύπρου στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο Νίκος Χριστοδουλίδης αυτοπεριορίζεται σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες του υπουργείου Υγείας, μετά τον εντοπισμό κρούσματος COVID στο στενό επαγγελματικό του περιβάλλον που προέκυψε από τεστ που διενεργήθηκε χθες το βράδυ. Λαμβάνονται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα