Serial killer Κύπρου - Επτά φορές ισόβια για τον Ορέστη

Τη μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στα Δικαστικά Κυπριακά χρονικά, αναμένεται να αντιμετωπίσει ο «Ορέστης», ο serial Killer που συγκλόνισε Ελλάδα και Κύπρο με τα εγκλήματά του.  

Επτά φορές ισόβια για τις πέντε γυναίκες και τα δύο ανήλικα παιδιά, που όπως ομολόγησε σκότωσε και στη συνέχεια εξαφάνισε τα πτώματά τους. Επτά φορές ισόβια για τις επτά αθώες ψυχές που πνίγηκαν στα λασπόνερα της Κόκκινης Λίμνης, στο μεταλλείο του Μιτσερού και στη λίμνη Ξυλιάτου. Μέχρι στιγμής, κανένας δικηγόρος, δεν έχει δεχθεί να εκπροσωπήσει τον «Ορέστη».  

1200 σελίδες η δικογραφία

1200 σελίδες, χωρισμένες σε 16 κούτες, αποτελούν την ογκωδέστατη δικογραφία. Περιλαμβάνει μαρτυρικές καταθέσεις, φωτογραφίες αλλά και τις εκθέσεις τόσο των Κύπριων Ιατροδικαστών όσο του ιατροδικαστή της Scotland Yard, οι οποίοι κλήθηκαν να εξετάσουν τις σωρούς που ήταν όλες σε κατάσταση προχωρημένης αποσυνθέσης.  

Ο serial killer έχει μεταφερθεί ήδη και κρατείται στις Κεντρικές Φυλακές. Βρίσκεται στην απομόνωση. Το κελί του φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο, ενώ δεν έρχεται σε επαφή με κάνεναν άλλο κρατούμενο. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα