Serial killer - Κύπρου: Ανήκει η σορός της δεύτερης βαλίτσας στην 8χρονη;

Serial killer -  Κύπρου:  Ανήκει η σορός της δεύτερης βαλίτσας στην 8χρονη;

Συνεχίζεται σήμερα από τον Κύπριο ιατροδικαστή της Scotland Yard Ανδρέα Μαρνερίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε μέσα στη δεύτερη βαλίτσα. Πιστεύεται ότι πρόκειται για την 8χρονη Elena Natalia, κόρη της Livia Florentina, θύμα του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο όπως αναφέρει το politis.com.cy.

Στο μεταξύ συνεχίζονται και οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου.

Οι έρευνες σήμερα το πρωί διεξάγονται με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, περιφερειακά της λίμνης.

Ο κύκλος των καταθέσεων μέρα με τη μέρα ευρύνεται ολοένα και περισσότερο, την ώρα που οι Αρχές λαμβάνουν βροχή πληροφοριών από πολίτες για την πολύκροτη αυτή υπόθεση. Μέχρι σήμερα έχουν ληφθεί 450 καταθέσεις και αναμένεται να αυξηθούν κατά 100 ενώ παράλληλα στο μικροσκόπιο των εξετάσεων βρίσκονται 300 και πλέον τεκμήρια.

«Επτά αλλοδαπές γυναίκες και κορίτσια δολοφονήθηκαν, ενώ κάποιες από αυτές τις έχει πετάξει σε μια τοξική λίμνη. Πρόκεται για την πρώτη υπόθεση κατά συρροή δολοφονιών στην Κύπρο, η οποία έχει προκαλέσει τρόμο και πυροδότησε κατηγορίες για ρατσισμό εναντίον της Αστυνομίας», αναφέρει δημοσίευμα του AFP.

 

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα