Serial Killer στην Κύπρο: Η σορός στη βαλίτσα ίσως ανήκει στην 8χρονη Ελενα

Μια ακόμη βαλίτσα ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη και όπως έδειξε η αυτοψία από το μέγεθος των οστών φαίνεται να περιείχε τη σορό της 8χρονης Έλενας, κόρης της 36χρονης Λίβιας από τη Ρουμανία.  Μάνα και κόρη είχαν δολοφονηθεί από τον Νίκο Μεταξά τον Οκτώβριο του 2016 και τα πτώματά τους τοποθετήθηκαν σε βαλίτσες για να εξαφανιστούν στα θολά νερά της Κόκκινης Λίμνης. 

Η Πυροσβεστική και οι ιδιώτες που συμμετέχουν στις έρευνες αναζητούν ακόμα τα πτώματα της 6χρονης Σιέρα και της 28χρονης Μαρικάρ.

Σήμερα ίσως ανασυρθεί και η τρίτη βαλίτσα με σορό και όπως πληροφορείται ο «Φ» από χθες υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για το πού βρίσκεται, ύστερα από τις χθεσινές έρευνες.

Ο ύποπτος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς είχε καταθέσει ότι στη λίμνη Μιτσερού πέταξε τρεις βαλίτσες με πτώματα, κατονομάζοντας την Μαρικάρ Βαλντέζ, την 8χρονη Έλενα Μπουνέα και τη μητέρα της Λίβια Μπουνέα, στην οποίαν εκτιμάται ότι ανήκει η σορός που ανασύρθηκε την Κυριακή του Πάσχα.

Χθες, ο Μεταξάς οδηγήθηκε στο δικαστήριο για ανανέωση των διαταγμάτων κράτησής του. Η Αστυνομία ανέφερε πως εναντίον του υπήρξε και καταγγελία για βιασμό που διέπραξε το 2017. Το θύμα κατήγγειλε ότι την ώρα του βιασμού τη βιντεογραφούσε, ενώ για το συμβάν είχε ενημερωθεί και η πρώην σύζυγος του 35χρονου ίλαρχου.

Εγκληματολόγοι σκιαγραφούν το προφίλ του serial killer της Κύπρου

Προκαλεί ο Ορέστης: Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι

Πηγή: Πολίτης, Φιλελεύθερος

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα