Serial Killer Κύπρου: Επιχειρηματίας αποκάλυψε τι του είχε ζητήσει ο 35χρονος

Serial Killer Κύπρου: Επιχειρηματίας αποκάλυψε τι του είχε ζητήσει ο 35χρονος

Για 18η μέρα συνεχίζονται οι έρευνες από τις Κυπριακές αρχές στο Μιτσερό, στην Κόκκινη Λίμνη και την λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο προκειμένου να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι σωροί των θυμάτων του κύπριου serial killer.

Την ίδια ώρα ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το πώς δρούσε ο 35χρονος ίλαρχος.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης προβλήθηκαν αποκλειστικές δηλώσεις ενός επιχειρηματία ο οποίος διατηρεί επιχείρηση που μεταφέρει χρήματα από την Κύπρο στις Φιλιππίνες και άλλες ασιατικές χώρες.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας αποκάλυψε πως ο Νίκος Μεταξάς, τον είχε προσεγγίσει ως επαγγελματίας φωτογράφος προκειμένου να του βρει κάποιες κοπέλες για να διοργανώσει ένα γεγονός ομορφιάς.

«Αυτός ο κύριος μας είχε επισκεφθεί περί τα μέσα του 2016, όταν μπήκε μέσα στο γραφείο, το οποίο είναι μεγάλο το κατάστημά μας, μιλάμε για 300 τετραγωνικά. Υπάρχουν πάρα πολλές εργασίες και εδώ εργάζονται 6-7 άτομα την Κυριακή και καθημερινά. Όταν μπήκε μέσα, με προσέγγισε και μου συστήθηκε ως επαγγελματίας φωτογράφος. Ανοίξαμε συζήτηση και μου είπε ότι θα τον ενδιέφερε να οργανώσει ένα μεγάλο γεγονός ομορφιάς το οποίο θα επιλεγόταν από μια ομάδα 20-30-40 ατόμων. Θα επιλέγονταν οι πρώτες 10, οι καλύτερες, οι πιο όμορφες, οι οποίες θα προωθούνταν σε διάφορες φωτογραφήσεις, διαφημιστικές καμπάνιες εταιρειών, καταστημάτων με ρούχα κτλ. Το βρήκα καλή ιδέα και του είπα ποιοι είναι οι σπόνσορες , πως γίνεται η δουλειά γιατί,  δεν το είχε ξανακάνει για τους Ασιάτες και θα ήθελε την βοήθειά μας, μιας και εμείς είχαμε τις διασυνδέσεις. Του απάντησα και εγώ πως, θα μιλήσω με τους συνδέσμους , τα οργανωτικά μέλη που έχουν εμπειρία στην οργάνωση και θα μας βοηθήσαουν να  βρούμε τις κοπέλες που χρειαζόμαστε όταν κάνουμε και τις σχετικές αναρτήσεις στο facebook. Του είπα να έρθει την επόμενη Κυριακή για να του φέρω κάποιες κοπέλες, να συζητήσουμε, να γίνει και μια γνωριμία με τα άτομα που ασχολούνται με τον σύνδεσμο. Του έφερα λοιπόν εδώ 3-4 κοπέλες, μιλήσαμε, μεγάλες κυρίες, μιλούσαμε εδώ, του έκαναν αρκετές ερωτήσεις. Οι απαντήσεις του κάπου δεν ταίριαζαν, είχε πολλά κενά σε αυτά που έλεγε» ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε πως όταν του ζητήθηκε να δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το event που ήθελε να διοργανώσει φάνηκε εντελώς απροετοίμαστος. Λίγο καιρό μετά δε, ο 35χρονος ζήτησε από τον επιχειρηματία να του δώσει γυμνές φωτογραφίες των γυναικών που δήλωσαν ενδιαφέρον, τα προφίλ τους στο facebook αλλά και τα τηλεφωνά τους. Όλο αυτό δεν άρεσε καθόλου στον επιχειρηματία και του ζήτησε την ταυτότητά του προκειμένου να ξέρει με ποιον έχει να κάνει. Μετά από αυτό, ο 35χρονος εξαφανίστηκε και δεν επικοινώνησε ξανά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του επιχειρηματία

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα