Κύπρος: Έδρασε με 3 διαφορετικούς τρόπους ο Serial killer - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Κύπρος: Έδρασε με 3 διαφορετικούς τρόπους ο Serial killer  - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ολοένα και μεγαλύτερη φρίκη έρχεται στο φως, μέσα από την δράση του κατ΄ομολογία, κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου. Νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε τα θύματά του, μετά τις δολοφονίες.

Μέσα απ’ τα μέχρι στιγμής στοιχεία λοιπόν προκύπτει ότι έδρασε με 3 διαφορετικούς τρόπους σε 4 ανευρεθέντα θύματα. Πιο συγκεκριμένα και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και απ’ τους όρκους του Υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο Δικαστήριο, ο Ν.Μ φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού. Επίσης, οι δυο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι.

Απ’ αυτές τις δυο σορούς προκύπτουν τα εξής κοινά στοιχεία: το δέσιμο χειροπόδαρα με τα καλώδια, το σεντόνι και το ότι δεν φορούσαν ρούχα.

Σε ό,τι αφορά την γυναίκα από το Νεπάλ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα, αυτή εντοπίστηκε γυμνή, χωρίς όμως καλώδια στα άκρα.

Τελευταίο θύμα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε είναι αυτό που ήταν σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη στο πεδίο βολής της ΕΦ στο Μιτσερό. Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές, το θύμα έφερε ρούχα.

 

sigmalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα