Serial killer Κύπρου: Δεν έχω πειράξει καμία γυναίκα στην Ελλάδα

Serial killer Κύπρου: Δεν έχω πειράξει καμία γυναίκα στην Ελλάδα

Ατελείωτη είναι η φρίκη που προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα εγκλήματα που διέπραξε ο φερόμενος serial Killer της Κύπρου. Στην ομολογία του ο 35χρονος αξιωματικός είπε ότι τρεις σωρούς τις έβαλε σε βαλίτσες και τις πέταξε σε λίμνη. 

Για πρώτη φορά, έντεκα ημέρες μετά τη σύλληψη του φερόμενου serial killer της Κύπρου, ακούμε τη φωνή του 35χρονου αξιωματικού να παραδίδει διαδικτυακά μαθήματα photoshop.

Μιτσερό, Ξυλιάτο, Ορούντα.... το τρίγωνο του θανάτου. Τρεις περιοχές που ο Ελληνοκύπριος αξιωματικός είχε μετατρέψει σε νεκροταφείο αθώων ψυχών. Τρεις περιοχές που λόγω επαγγελματικής ιδιότητας γνώριζε καλά.

Μέχρι στιγμής τα θύματά του είναι επτά, ανάμεσά τους και δύο ανήλικα παιδιά. Τη μητέρα με την 8χρονη κόρη της από τη Ρουμανία όπως και τη Μαρίκαρ, αφού τις σκότωσε, έβαλε τα σώματά τους σε βαλίτσες και τα πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όπως ομολόγησε στους ανακριτές. Εκεί έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες, όπως και στη λίμνη Ξυλιάτου για τον εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα, κόρης της Μary Rose. 

Ο Ελληνοκύπριος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, όπως αποκαλύπτουν συνάδελφοί του στην εφημερίδα «Πολίτης», γνωρίζει πολύ καλά τις μεθόδους ανάκρισης. Όπως ανέφεραν, έχει φοιτήσει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα. Έχει εμπειρία να αντέξει την ψυχοσωματική πίεση της ανάκρισης, αλλά και να διαβάσει το μυαλό των ανακριτών. 

Απολαμβάνει τη δημοσιότητα

«Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι το τραβάνε σε μάκρος αυτό, γιατί χαίρονται, ικανοποιούνται απ' τη δημοσιότητα. Ότι ξαφνικά έγιναν το πρώτο όνομα σε όλα τα δελτία ειδήσεων σε όλου του κόσμου» δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ο καθηγητής εγκληματολογίας Γιάννης Γιανούσης.  

Ο γνωστός ψυχίατρος Θάνος Ασκητής δίνει μια εξίσου ενδιαφέρουσα διάσταση για το προφίλ του serial killer. «Επέλεγε φυλές που έχουν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας. Οι Φιλιππινέζες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό».

Βγαίνουν στην επιφάνεια παλιότερες εξαφανίσεις 

Οι αστυνομικοί άνοιξαν ξανά φακέλους με εξαφανίσεις αλλοδαπών γυναικών από το 2014, τις αποκαλούμενες cold cases, αφού οι λεπτομέρειες που έρχονται κάθε μέρα στο φως για τα εγκλήματα του Ορέστη έχουν παγώσει  Ελλάδα και Κύπρο.  

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα