Κύπρος: Πέντε γυναίκες και δύο παιδιά τα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου – Πώς ομολόγησε τους φόνους

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονική δράση του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά μετά τα θύματα του να φτάνουν πλέον τα επτά.

Ο 35χρονος παραδέχτηκε σήμερα στους ανακριτές τον διπλό φόνο μιας μητέρας και της ανήλικης της κόρης από τη Ρουμανία. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι η διπλή δολοφονία αφορά την 36χρονη LIVIA FLORENTINA BUNEA και την 8χρονη κόρη της ELENA NATALIA BUNEA οι οποίες ελλείπουν από την οικία που διαμένουν στην Λευκωσία από τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο 35χρονος σήμερα ομολόγησε και την δολοφονία της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Πληροφορίες που μεταφέρει το politis.com.cy αναφέρουν ότι κατά συρροή δολοφόνος ομολόγησε τους ανακριτές ότι και έριξε και τα τρία πτώματα σε σημείο κοντά στο μεταλλείο του Μιτσερού. Οι έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο, θα αρχίσουν αύριο το πρωί.

Ο Μεταξάς παραδέχθηκε επίσης ότι σκότωσε γυναίκα είτε από το Νεπάλ είτε από την Ινδία ενώ υπέδειξε ως χώρο που έριξε την σορό, ένα λάκκο στο πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα.

Πλέον ο αριθμός των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου ανέρχεται στα επτά. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για την Μarry Rose και την 6χρονη κόρη της Sierra, την Arian Palanas Lozano, την Mαρικάρ Βαλντέζ, μία γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, την Livia και την 9χρονη κόρη της Elena.

Τα θύματα

1.Μαρικάρ Βαλντέζ 

Η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες, εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017. Ο ύποπτος παραδέχθηκε αυτή τη δολοφονία και αναζητείται η σορός.

2.Μαρί Ρόους

Η 38χρονη μητέρα Μαρί Ρόους από τις Φιλιππίνες, εξαφανίστηκε περίπου έξι μήνες μετά τη Μαρικάρ, στις 4 Μαΐου 2018. Έχει ταυτοποιηθεί ως η πρώτη σορός που βρέθηκε στο Μιτσερό. Η 38χρονη είχε δεσμό με τον ύποπτο για έξι μήνες.

3.Σιέρα-Γκράζε Σεουκάλιουκ

Η εξάχρονη Σιέρα (με καταγωγή από Φιλιππίνες και Ρουμανία), εξαφανίστηκε μαζί με τη μητέρα της Μαρί Ρόους, στις 4 Μαΐου του 2018. Για ανεύρεση της σορού του κοριτσιού γίνονται έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου, σύμφωνα με ισχυρισμούς του υπόπτου, έριξε το άψυχο σώμα της. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί η σορός του παιδιού.

4.Άριαν Λοζάνο

Η δεύτερη σορός που εντοπίστηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού, εκτιμάται ότι ανήκει στην 28χρονη Άριαν Λοζάνο από τις Φιλιππίνες. Η γυναίκα δολοφονήθηκε στις 23 Ιουλίου 2018 στο πατάρι της οικίας του υπόπτου.

5. Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα

Η 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία εξαφανίστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 και συγκαταλέγεται στα θύματα του «Ορέστη», όπως ο ίδιος ομολόγησε.

6.Έλενα Ναταλία Μπουνέα

Μαζί με την 36χρονη εξαφανίστηκε και η οκτάχρονη κόρη της Έλενα Ναταλία Μπουνέα, την οποία ο serial killer προέβη στην ωμή παραδοχή ότι σκότωσε.

7.Αγνώστου ταυτότητας

Το έβδομο θύμα εντοπίστηκε σήμερα σε λάκκο στο πεδίο βολής Ξυντούς, κατόπιν υποδείξεων του 35χρονου, ο οποίος είπε ότι δεν θυμάται από πού ήταν, λέγοντας ως πιθανές χώρες καταγωγής της την Ινδία ή το Νεπάλ.

Έτσι «γονάτισαν» τον 35χρονο -Πώς ομολόγησε 5 φόνους σε λίγες ώρες

Έσπασε στην ανάκριση και ομολόγησε κάθε φρικιαστική του πράξη ο 35χρονος ίλαρχος της ΕΦ. Το απόγευμα της Πέμπτης παραδέχθηκε ότι σκότωσε 7 πρόσωπα, 5 γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια (οι οποίες είναι κόρες δύο εκ των θυμάτων). Πώς όμως ομολόγησε τα πάντα, ενώ το πρωί όταν οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου παραδεχόταν μόνο δύο φόνους και πιο συγκεκριμένα τις δολοφονίες της Mary Rose και της Arian Palanes.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές  στη δημοσιογράφο του Sigmalive, Φρόσω Βιολάρη, τα μέλη της Αστυνομίας με μεθοδικότητα και υποδειγματική μαεστρία οδήγησαν τον ύποπτο στην ομολογία.

Πιο συγκεκριμένα οι ανακριτές της Αστυνομίας αντίκρυσαν έναν καταρρακωμένο «Ορέστη» μετά την ολοκλήρωση της σημερινής δικασίμου.

Οι ανακριτές με μεθοδικό τρόπο οδήγησαν τον 35χρονο σε ανάκριση όπου εκεί παραδέχθηκε κάθε ειδεχθές του έγκλημα.

Η συνεχής διερεύνηση της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα, ο μεθοδικός τρόπος που χρησιμοποίησαν οι ανακριτές αλλά και η ψυχολογία του 35χρονου μετά την σημερινή δικάσιμο ήταν αυτά που οδήγησαν τελικά στην τελική ομολογία, αν και ο 35χρονος κρίνεται ως «μη εύκολος άνθρωπος», από τους αρμοδίους που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Η ευθεία των 6,5 χιλιομέτρων της φρίκης

Μια ευθεία μόλις 6,5 χιλιομέτρων γνώρισε τη μεγαλύτερη φρίκη που είδε  η Κύπρος με τον πρώτο serial killer της ιστορίας της.

Ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς παραδέχτηκε τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων και έγραψε το όνομα του σε μια από τις μαύρες σελίδες της κυπριακής ιστορίας.

Μια απόσταση μόλις 6,5 χιλιομέτρων περίπου χωρίζει τον χώρο όπου σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε μια σορός που ανήκει σε γυναίκα για την οποία ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι τη δολοφόνησε το καλοκαίρι του 2018 σε πεδίο βολής έξω από την Ορούντα και το φρεάτιο του τρόμου στο Μιτσερό.

Μεταξύ των δύο σημείων, η λίμνη Μεμί όπου αύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό της εξάχρονης Siera.

 

 

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα