Ατελείωτη φρίκη στην Κύπρο: Ομολόγησε άλλους δύο φόνους ο serial killer - Επτά τα θύματά του

Ατελείωτη φρίκη στην Κύπρο: Ομολόγησε άλλους δύο φόνους ο serial killer - Επτά τα θύματά του

 Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο 35χρονος αξιωματικός, έχει παραδεχθεί 7 συνολικά φόνους.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το sigmalive ο εντοπισμός του τρίτου πτώματος στο πεδίο βολής στην Ορούντα, θεωρείται ως η πέμπτη δολοφονία του 35χρονου. Σε εξέλιξη εξάλλου βρίσκεται επιχείρηση ανάσυρσης της σορού, ενώ στο σημείο βρίσκεται όχημα το οποίο θα παραλάβει τη σωρό της άτυχης γυναίκας που έχει εντοπιστεί. 

Εκτός από τον φόνο της Marry Rose, της 6χρονης κόρης της και της Arian Palanos παραδέχθηκε ότι σκότωσε και την  Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες.

Επιπλέον παραδέχθηκε την δολοφονία γυναίκας από το Νεπάλ ή την Ινδία. Πρόκειται για την γυναίκα που εντοπίστηκε στο πεδίο βολής της Ορούντας.  Τη σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο. Υπέδειξε τον χώρο, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα. 

Η νέα υπόθεση που προκύπτει είναι η παραδοχή διπλής δολοφονίας μάνας και ανήλικης κόρης από τη Ρουμανία.

Σπεύδουν ειδικοί από τη Βρετανία

Εν τω μεταξύ, πέντε ειδικοί σύμβουλοι από τη Βρετανία φθάνουν τη Δευτέρα του Πάσχα στην Κύπρο για να συνδράμουν στις έρευνες που γίνονται για τους φόνους γυναικών, υποθέσεις για τις οποίες τελεί υπό κράτηση 35χρονος.

Πρόκειται για έναν Ιατροδικαστή, έναν Κλινικό Ψυχολόγο, έναν Ειδικό Σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφής εγκλήματα, έναν Ειδικό Ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και έναν Ειδικό Εμπειρογνώμονα για πολύπλοκες υποθέσεις.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι «αναφορικά με τις υπό διερεύνηση υποθέσεις φόνου γυναικών, ο Αρχηγός Αστυνομίας, μετά από ενημέρωση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, από τις 20/04/2019 έχει ζητήσει τη συνδρομή ειδικών εμπειρογνωμόνων συγκεκριμένων ειδικοτήτων, από το Ηνωμένο Βασίλειο, με εξειδίκευση στον τομέα της μορφής εγκλήματος που διερευνά η Αστυνομία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα