Κύπρος: Συνομιλίες ντοκουμέντο! Ο «Ορέστης» δελέαζε γυναίκα να τον συναντήσει

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την σοκαριστική υπόθεση διπλής εξαφάνισης που μετατράπηκε σε… ενδεχόμενο παρουσία ενός serial killer. «Παγωμένη» παρακολουθεί η Κύπρος τις σοκαριστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της διπλής δολοφονίας, την οποία φέρεται να έχει ομολογήσει ένας άνδρας 35 ετών.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, μετά από πολύωρη, εξαντλητική ανάκριση, ο 35χρονος ύποπτος παραδέχθηκε τη διάπραξη του φόνου τόσο της 38χρονης, της οποίας το πτώμα είχε βρεθεί σε φρεάτιο βάθους πολλών μέτρων, όσο και της εξάχρονης κορούλας της.

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για το άτυχο κοριτσάκι, ωστόσο αυτές πήραν μια απρόβλεπτη τροπή. Κι αυτό διότι σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα!

Τα κυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν πως το πτώμα βρέθηκε χωρίς ρούχα και δεμένο, ενώ φέρεται να ανήκει σε γυναίκα…

Ήδη υπάρχουν αναφορές για το ενδεχόμενο να βρίσκεται η Κύπρος μπροστά σε μια υπόθεση ενός serial killer και οι νέες πληροφορίες έρχονται πραγματικά με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Ο «Orestis» που παρακολουθεί σοκαρισμένη η Κύπρος

Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως». Μήνυμα σε αλλοδαπή φίλη ελλείπουσας γυναίκας έστειλε ο «Ορέστης» στο Facebook πριν από λίγο καιρό, αναφέροντάς της ότι έχει πληροφορίες για τη φίλη της. Το προφίλ αυτό φέρεται να ανήκει σε άνδρα ο οποίος έχει απασχολήσει τις κυπριακές Αρχές για την υπόθεση, αλλά δεν είναι ο άνδρας που έχει ομολογήσει το διπλό έγκλημα και υποστηρίζει εξαρχής πως χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία του, χωρίς να έχει καμία εμπλοκή.

Σύμφωνα με τις συνομιλίες, τις οποίες έχει εξασφαλίσει ο REPORTER, ο «Ορέστης» ανέφερε στη γυναίκα ότι θέλει να της πει κάτι «κακό» που ανακάλυψε αλλά ήταν «επικίνδυνο» και έπρεπε να της μιλήσει από κοντά και όχι από το τηλέφωνο, γιατί ήθελε να βλέπει με ποιον μιλά. «Πρόκειται για μια άλλη γυναίκα… χαμένη». 

Η γυναίκα αντιπρότεινε συνομιλία μέσω βίντεο, την οποία απέρριψε λόγω «της σοβαρότητας». Της είπε, μάλιστα, πως δεν εμπιστεύεται να μιλήσει σε κάποιον άλλο.

Ο «Ορέστης» της υπέδειξε πως αυτά που θα της πει, θα πρέπει η ίδια να τα μεταφέρει στην Αστυνομία και να αναφέρει στους ανακριτές ότι τα ανακάλυψε μόνη της, γιατί δεν ήθελε κάποια ανάμειξη και ούτε να μάθει κάποιος ότι «διερευνά». «Δεν μπορώ να εμπιστευθώ κανέναν, ειδικά Κύπριο», πρόσθεσε. «Προσπαθώ να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά θα μιλήσω μόνο σε σένα». 

Η γυναίκα του απάντησε ότι την τρομάζει ο τρόπος που της μιλά και δεν μπορεί να τον εμπιστευθεί και ποτέ δεν συναντά αγνώστους μόνη της, γιατί είναι γυναίκα και πρέπει να προστατεύει τον εαυτό της. «Μπορείς να με εμπιστευτείς, επειδή νοιάζομαι και προσπαθώ να βοηθήσω», απάντησε ο «Ορέστης».

Ο «Ορέστης» ισχυρίστηκε ακόμα ότι προσπαθεί να βοηθήσει αλλά «αν κάποιοι άνθρωποι μάθουν ότι διερευνώ κάτι σαν κι αυτό, θα θέλουν να μου κάνουν κακό και εγώ έχω οικογένεια. Δεν μπορώ να θέσω τον εαυτό μου σε κίνδυνο». «Είναι πολύ σημαντικό, επειδή έκανα έρευνα και βρήκα κάτι, όμως δεν μπορώ να το πω από μήνυμα ή από το τηλέφωνο», υποστήριξε ακόμη. 

Η γυναίκα, κάποια στιγμή, του είπε πως για χάρη της φίλης της θα τον συναντήσει αλλά σε δημόσιο δρόμο ή στην παρουσία τρίτου προσώπου, κάτι που δεν άρεσε στον «Ορέστη». Μάλιστα, κάποια στιγμή, που του πρότεινε να συναντηθούν στο σπίτι, την ρώτησε αν υπάρχουν κάμερες.

Τελικά, μετά από απανωτές ακυρώσεις, δεν τον συνάντησε ποτέ… Κύπρος.

Πηγή: reporter.com.cy

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα