Υποψήφια βουλευτής έστελνε απειλητικά SMS στη σύζυγο του εραστή της: Θα σε κάνω να φτύσεις αίμα

Υποψήφια βουλευτής έστελνε απειλητικά SMS στη σύζυγο του εραστή της: Θα σε κάνω να φτύσεις αίμα

Στο εδώλιο της κατηγορουμένης κάθισε υποψήφια βουλευτής του ΕΛΑΜ το 2016 στις βουλευτικές εκλογές της Κύπρου για απειλητικά μηνύματα που είχε αποστείλει στον παντρεμένο πρώην εραστή της και τη σύζυγο εκείνου.

Η υποψήφια βουλευτής διατηρούσε σχέση με παντρεμένο. Όταν ο εραστής της τη χώρισε, εκείνη άρχισε να αποστέλλει απειλητικά μηνύματα τόσο σε εκείνον όσο και στη σύζυγό του, σύμφωνα με την εφημερίδα "Πολίτης" που το 2016 είχε φέρει στη δημοσιότητα κάποια από τα μηνύματα που είχε λάβει η γυναίκα από τη βουλευτή.

Σε ένα από αυτά, η κατηγορούμενη φέρεται να έγραφε: «Η εμμηνόπαυση πρέπει να σου προκάλεσε και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Είσαι η προσωποποίηση του απόλυτου εξευτελισμού του γυναικείου φύλου. Να θυμάσαι. Γελά καλύτερα όποιος θα γελάσει τελευταίος. Είσαι άξια της τύχης σου».

Άλλα μηνύματα έγραφαν: «Όταν θα σου φυτέψω μια σφαίρα στον εγκέφαλο, θα συνέλθεις για τα καλά. Είμαι ψυχρός εκτελεστής, να το ξέρεις». «Θα σε κάνω να φτύσεις αίμα. Είσαι τελειωμένη, βρόμα». «Με αυτή τη στάση τίποτε δεν πρόκειται να σώσεις. Πήρες τον δρόμο που οδηγεί στο νεκροτομείο. Με αηδιάζεις». Επίσης σε ένα άλλο μήνυμα φέρεται να έγραφε: «Σου έχουμε ευχάριστα νέα. Αποφασίσαμε, προς το παρόν, να μην σε καθαρίσουμε αφού οι εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει ο κύριος ΧΧΧ είναι ανεπανάληπτες». 

Μήνυση υπέβαλε τόσο ο πρώην εραστής όσο και η σύζυγός του. Η υπόθεση εκδικάστηκε την Πέμπτη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας όπου η κατηγορούμενη δήλωσε μη παραδοχή, ενώ ορίστηκε ακρόαση για τον Ιούνιο. Στη δικάσιμο απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον της για τα αδικήματα της επίμονης χρήσης δημοσίου δικτύου επικοινωνιών με σκοπό την πρόκληση, ενόχληση, παρενόχληση ή και άσκοπη ανησυχία, καθώς και της αποστολής μηνυμάτων με κατάφωρα απειλητικό, προκλητικό, άσεμνο, προσβλητικό ή και αισχρό περιεχόμενο.

Τα αδικήματα έλαβαν χώρα μεταξύ 2014-2015, ωστόσο η υπόθεση μόλις πρόσφατα καταχωρίστηκε και αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν οδηγιών του γενικού εισαγγελέα.

 

Πολίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κύπρος

-
Σχολιάστε το άρθρο: