Μυστηριώδης παράλυση ενός πρώην στρατιωτικού μετά από πεζοπορία στην Κύπρο

Ένας βετεράνος στρατιωτικός έμεινε παράλυτος μετά από πεζοπορία κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τη σελίδα «Metro.uk», πρόκειται για τον Derek ‘Benny’ Bennett, ο οποίος ήρθε στην Κύπρο από την Σκωτία για διακοπές, αλλά λόγω κάποιας «μυστηριώδους» μόλυνσης που κτύπησε το νευρικό του σύστημα, παρέλυσε.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο βετεράνος στρατιωτικός πλέον μπορεί μόνο να μιλάει και να ανοιγοκλείνει τα μάτια του, ενώ παραμένει καθηλωμένος στο νοσοκομείο, με την οικογένειά του να θέλει να τον μεταφέρει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.Ο Benny διέμενε στο εξοχικό του με φίλους, όταν ασθένησε στις 15 Σεπτεμβρίου. Αρχικά παραπονιόταν για πόνους στην πλάτη, μετά από πεζοπορία που έκανε ένα πρωινό, ενώ μια βδομάδα μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά.

Σύμφωνα με την «Metro.uk», οι γιατροί δεν ξέρουν με σιγουριά τι προκάλεσε την πάθηση στον Benny, αλλά υποψιάζονται ότι πρόκειται για λοίμωξη στο νευρικό του σύστημα. Σύμφωνα με οικείο του πρόσωπο που επικαλείται το δημοσίευμα, ο βετεράνος έχει αιμορραγία στο στομάχι, ενώ έχει κάνει πέντε μεταγγίσεις αίματος.

Να σημειωθεί ότι ο Bennett υπηρέτησε σε πολλές περιοχές, ανάμεσα στις οποίες και στην Κύπρο, κατά την 25χρονη καριέρα του ως στρατιωτικός.

Τέλος, σύμφωνα με την οικογένειά του, τα έξοδα για να επιστρέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο φτάνουν στις £30,000.

sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ