Ασελγούσε στην 10χρονη κόρη της συντρόφου του

Ακόμα μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης βρέθηκε ενώπιον δικαστηρίων - Ιατροδικαστική γνωμάτευση πιστοποίησε και ρήξη παρθενικού υμένα στο κοριτσάκι, το οποίο το μετέφερε σε άλλο διαμέρισμα ο 42χρονος σάτυρος, προκειμένου να καθαρίσει η μήτερα της το σπίτι τους - Πάνω από 20 μαρτυρίες "καίνε" τον καταδικασθέντα.

Ο 42χρονος κρίθηκε ένοχος από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε τρεις κατηγορίες, βιασμού και διαφθοράς νεαρού κοριτσιού κάτω των 13. Ένοχος βρέθηκε επίσης και σε μια κατηγορία περί σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου και Νοεμβρίου του 2015, στην πόλη της Λάρνακας.

Κατά την πολύμηνη δικαστική διαδικασία υπήρξαν καταθέσεις 20 τουλάχιστον μαρτύρων κατηγορίας, με μαρτυρίες που «έκαψαν» τον 42χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην δικαστική αίθουσα, η 10χρονη μεταφερόταν στο διαμέρισμα του εν λόγω άνδρα την ώρα που η μητέρα της ασχολιόταν με οικιακές δουλειές. Εκεί ξεσπούσε ο 42χρονος την διαστροφή του πάνω στο 10χρονο κοριτσάκι. Εξάλλου, βάσει ιατροδικαστικής γνωμάτευσης, η 10χρονη είχε υποστεί μεταξύ άλλων και ρήξη παρθενικού υμένα.

Το Κακουργιοδικείο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο 42χρονος μέχρι τις 7 Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία θα συνεδριάσει για ακρόαση που θα αφορά στον μετριασμό της ποινής του καταδικασθέντα.

 

newsit.com.cy

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα