Σοκάρει η παιδοκτονία 7χρονου από τη μητέρα του - Δεν άντεξε ο παππούς

Σοκάρει η παιδοκτονία 7χρονου από τη μητέρα του - Δεν άντεξε ο παππούς

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της παιδοκτονίας στα Κατεχόμενα, τις οποίες μεταδίδει ο τοπικός Τύπος.

Η 36χρονη μητέρα μαχαίρωσε θανάσιμα τον 7χρονο γιο της, με συνολικά 17 μαχαιριές.

Όπως αναφέρεται, η γυναίκα μαχαίρωσε το παιδί της πολλές φορές, όταν εκνευρίστηκε με μία ανάρτηση του εν διαστάσει συζύγου της και έτσι αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή της και στη ζωή του παιδιού της.

Με μαχαίρι τραυμάτισε το παιδί της και στη συνέχεια το έστρεψε στον εαυτό της, καταφέρνοντας τραύματα στον καρπό και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Κοιμήθηκε μαζί του κι όταν το επόμενο πρωί ξύπνησε και κατάλαβε ότι το παιδί ζούσε ακόμα, του κατάφερε τις χαριστικές μαχαιριές.

Υπολογίζεται, πάντα σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, ότι κάθισε τουλάχιστον 24 ώρες δίπλα στο παιδί της και στη συνέχεια ειδοποίησε με μήνυμα συνάδελφο του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος έκανε τις περαιτέρω ενημερώσεις.

Στο σπίτι της οικογένειας έφτασαν ο πατέρας και η μητέρα της, με τον πατέρα να παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και να καταλήγει κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και τη γιαγιά του παιδιού να διακομίζεται στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. Τόσο η γιαγιά του παιδιού, όσο και ο πατέρας του, βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Το πρωί της Τρίτης η 36χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την τριήμερη κράτησή της.

 

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα