Μητέρα έσφαξε τον 7χρονο γιο της στα Κατεχόμενα της Κύπρου

Μητέρα έσφαξε τον 7χρονο γιο της στα Κατεχόμενα της Κύπρου

Μια οικογενειακή τραγωδία συνέβη στο κατεχόμενο χωριό Κιόνελι, όταν ο 7χρονος Ercan Kaya δολοφονήθηκε άγρια με μαχαίρι από την ίδια του τη μητέρα. Σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ, οι λόγοι για τους οποίους η 36χρονη Τουρκοκύπρια μαχαίρωσε το παιδί της παραμένουν άγνωστοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι παιδί δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν και η μητέρα επιχείρησε μετά το φρικιαστικό έγκλημα να θέσει τέρμα στη ζωή της χωρίς να τα καταφέρει.

Η τ/κ εφημερίδα Kibris, αναφέρει πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που επιτέθηκε στο παιδί με σκοπό να το σκοτώσει καθώς την Κυριακή το βράδυ επιχείρησε να το δολοφονήσει ανεπιτυχώς.

Φαίνεται, επίσης, ότι η παιδοκτόνος είναι στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου από τον συζυγό της, ο οποίος υπηρετεί στην ψευδοαστυνομία.

Σε συνέχεια της τραγωδίας, όταν ο παππούς του 7χρονου αντίκρισε το φρικτό θέαμα, δεν άντεξε και πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Όπως αναφέρει ο τ/κ Τύπος, η μητέρα δήλωσε την επόμενη μέρα: "Ο γιος μου είναι άρρωστος, δεν θα έρθω να δουλέψω". Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τις «αστυνομικές αρχές» των κατεχομένων και ανακρίνεται, παραδέχτηκε το έγκλημα.

sigmalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα