Σοκ με τον θάνατο της 25χρονης που καταπλακώθηκε από ράφι. Αφησε πίσω σύζυγο και μικρό κορίτσι

Σοκ με τον θάνατο της 25χρονης που καταπλακώθηκε από ράφι. Αφησε πίσω σύζυγο και μικρό κορίτσι

Σοκ προκάλεσε ο τραγικός θάνατος της 25χρονης Οδυσσείας Ιακώβου το απόγευμα του Σαββάτου (12/5)  μετά από εργατικό δυστύχημα σε χώρο εστιατορίου, στη Λευκωσία.

Ολα έγιναν γύρω στις 1.15μ.μ., χθες, όταν η άτυχη 25χρονη, υπάλληλος εστιατορίου, είχε μεταβεί σε αποθήκη που βρίσκεται εντός του εστιατορίου, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, καταπλακώθηκε από αλουμινένια ράφια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Στη σκηνή διενέργησε αυτοψία ιατροδικαστής, ο οποίος απέκλεισε  το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η άτυχη 25χρονη ήταν παντρεμένη και ήταν μητέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 15-5-2018 από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου(Στρόβολο) η ώρα 16:00. Η οικογένεια θα δεχτεί συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 15:30. Η ταφή θα  γίνει στο κοιμητήριο Στροβόλου.

Οι δικοί της παρακαλούν όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Τι λέει ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, η άτυχη κοπέλα καταπλακώθηκε από μεταλλικό ράφι, ενώ επιχειρούσε να πιάσει νερό από αποθήκη του εστιατορίου.

Στο συγκεκριμένο ράφι φυλάσσονταν ποτά και νερά. Στη σκηνή έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο και μέλη της Αστυνομίας.

Τής παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε επί τόπου καρδιογράφημα, χωρίς όμως ανταπόκριση. Ο θάνατός της Οδύσσειας επιβεβαιώθηκε αργότερα στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διακομίσθηκε.

Στη σκηνή διενέργησε αυτοψία ιατροδικαστής, ο οποίος απέκλεισε  το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη φέρει τραύμα στο λαιμό και ο θάνατός της φαίνεται πως ήταν ακαριαίος.

Έγκυρες πηγές ανέφεραν στο ΣΙΓΜΑ πως η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου και έχει ήδη αρχίσει τη λήψη καταθέσεων και συλλογή τεκμηρίων.

Στη σκηνή έσπευσε και λειτουργός του Υπουργείου Εργασίας, ο οποίος διερευνά τις συνθήκες του εργατικού δυστυχήματος. Αναμένεται να αποφανθεί κατά πόσο τηρούνταν ή όχι στο εστιατόριο οι κανονισμοί που διέπουν την ασφάλεια των εργαζομένων στον χώρο εργασίας.

sigmalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα