Θρίλερ με τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο - Σε σοκ ο 15χρονος γιος τους

Θρίλερ με τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού στην Κύπρο -  Σε σοκ ο 15χρονος γιος τους

Νέα τεκμήρια εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές για τη στυγερή δολοφονία του ανδρόγυνου στην Κύπρο. Το μαχαίρι που άφησε τον 60χρονο καθηγητή και η Ελληνίδα σύζυγό του νεκρούς σε μία λίμνη αίματος δεν έχει βρεθεί ακόμη, ενώ ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, ο 15χρονος υιοθετημένος γιός τους, δεν έχει καταθέσει γραπτά ακόμη λόγω του σοκ που υπέστη.

Οι Αστυνομικοί στη Λευκωσία ελέγχουν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι και την ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκε δολοφονημένο το άτυχο ανδρόγυνο, ενώ ψάχνουν για δεύτερη ημέρα το φονικό μαχαίρι με το οποίο οι δυο δράστες έκοψαν το νήμα της ζωής για τον 60χρονο καθηγητή της αγγλικής σχολής και την 59χρονη Ελληνίδα σύζυγο του.

Οι αρχές μιλούν για ένα έγκλημα μίσους. Ο καθηγητής έφερε 30 μαχαιριές στο λαιμό, το στήθος και την κοιλιά. 9 μαχαιριές δέχθηκε η σύζυγος σε λαιμό και στήθος, ενώ και οι δυο προσπάθησαν να αμυνθούν

Οι αρχές δεν εντόπισαν ίχνος παραβίασης στη μονοκατοικία του ζεύγους. Βρήκαν όλες τις πόρτες κλειστές και μάλιστα η κεντρική ήταν ασφαλείας και κλειδωμένη δύο φορές. Μόνο η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή. Οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών από όσα στοιχεία συνέλεξαν, και εξετάζουν το ενδεχόμενο ο φόνος να έγινε αρκετή ώρα πριν ειδοποιηθούν, πράγμα που συνάγουν από τεκμήρια εντός του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος καθηγητής βρέθηκε νεκρός μπρούμητα στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας.

Λόγω του μεγάλου σοκ που υπέστη, ο 15χρονος γιός των θυμάτων  δεν έχει καταθέσει ακόμη αν και είναι ο μοναδικός μάρτυρας που μπορεί να βοηθήσει τις αρχές στον εντοπισμό των δραστών.

 

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα