Αυτό είναι το ζευγάρι που δολοφονήθηκε στην Κύπρο - Ανακρίνεται ο υιοθετημένος γιος

Αυτό είναι το ζευγάρι που δολοφονήθηκε στην Κύπρο - Ανακρίνεται ο υιοθετημένος γιος

Αυτό είναι το ζευγάρι που δολοφονήθηκε άγρια  στην Κύπρο μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου τους ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει.

Ο 60χρονος Γ.Χ. εργαζόταν στην Αγγλική Σχολή στη Λευκωσία και η 59χρονη σύζυγός του Ν.Σ., η οποία είναι Ελληνίδα, στην Κεντρική Τράπεζα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει λάβει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από καταστήματα και σπίτια της περιοχής, τα οποία και εξετάζονται.

Όπως ανέφερε στις του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, τα θύματα φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Επιπρόσθετα, σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία «προτρέπει όλα τα ΜΜΕ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά όσον αφορά τη μετάδοση πληροφοριών, σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης στο σπίτι που τελέστηκε το άγριο έγκλημα και, μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους και όχι για ληστεία.

Εντός του σπιτιού βρισκόταν ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ρωσικής καταγωγής, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους γείτονες για το περιστατικό, καθώς φαίνεται πως κατάφερε να διαφύγει. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι στον Στρόβολο στην οδό Ζαλόγγου, και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι.

Το χρονικό

Όλα έγιναν στη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (19.04.2018). Η άτυχη Ελληνίδα Ντ. Σ. και ο 60χρονος σύζυγός της Γ. Χ. βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι, μέσα σε λίμνη αίματος, μέσα στην κρεββατοκάμαρά τους.

Η αστυνομία της Κύπρου, με μήνυμά της στο twitter, ζήτησε από τα ΜΜΕ να μην αναπαράγουν τα ονόματα των δυο θυμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.com.cy, η 59χρονη εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου και ο 60χρονος σύζυγός της ήταν καθηγητής Μαθηματικών στην Αγγλική σχολή στη Λευκωσία.

Τα θύματα εντοπίστηκαν με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο κρεβάτι τους. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο υιοθετημένος γιός, ανακρίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες από την αστυνομία.

Το ζευγάρι περιγράφεται από τους γείτονες ως φιλήσυχο. Ο καθηγητής μαθηματικών περιγράφεται ως ένας θεοσεβούμενος άνθρωπος χαμηλών τόνων χωρίς έχθρες στο εργασιακό του περιβάλλον όπου βρισκόταν σε διαδικασία αφυπηρέτησης. Πρόσφατα είχε περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του. Στο εργασιακό του περιβάλλον η δολοφονία έσκασε σαν βόμβα. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έπεσε θύμα δολοφονίας.

Ενταση στο σπίτι τον τελευταίο καιρό

Όπως μεταδίδει η Καθημερινή, από το εργασιακό περιβάλλον των δύο θυμάτων το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση. Όπως μας ειπώθηκε από πρόσωπα που γνώριζαν το ζευγάρι πρόσφατα ο 15χρονος γιος του έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και ζητούσε να μάθει από τους γονείς του γιατί δεν του το είχαν πει.

Ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονος ως γενικός τους κληρονόμο.

Η αστυνομία εξετάζει κατά ποσό υπάρχει συσχετισμός του εντοπισμού του 15χρονου από τους βιολογικούς του γονείς με το γεγονός ότι είχε ορισθεί ως κληρονόμος

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα