Σάλος στην Κύπρο για ραδιοφωνικό παραγωγό που ασελγούσε σε 11χρονη

Σάλος στην Κύπρο για ραδιοφωνικό παραγωγό, ο οποίος έχει συνεργαστεί με αστέρες της μουσικής σκηνής

Τον γύρο των βρετανικών μέσων ενημέρωσης κάνει η καταδίκη του 46χρονου πρώην παραγωγού του BBC Radio 1, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την κατ' επανάληψη σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης κόρης της συντρόφου του, από τον Μάιο ως τον Αύγουστο του 2015, στην Πάφο της Κύπρου!

Το Κακουργιοδικείο, το οποίο συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, ανακοίνωσε τη Δευτέρα την ετυμηγορία του, σύμφωνα με την οποία ο 46χρονος Sandy Beech ασέλγησε τέσσερις φορές εις βάρος της ανήλικης κόρης της πρώην φίλης του.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής «βιομηχανίας», όπως ο Robbie Williams και το γκρουπ One Direction. Το δικαστήριο θα συνεδριάσει ξανά την Πέμπτη για να ανακοινώσει την ποινή, ενώ θα αγορεύσει ο συνήγορος υπεράσπισης του 46χρονου για τη μείωση της.

Η ανατριχιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ήρθε στο φως ύστερα από την καταγγελία μίας εργαζόμενης στο ραδιοφωνικό σταθμό του κατηγορουμένου, που ξεκίνησε να εκπέμπει στην Πάφο το 2014.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μόλις η γυναίκα διαπίστωσε ότι ο 46χρονος έβγαζε τα αρρωστημένα πάθη του πάνω στο άγουρο κορμί της 11χρονης, αποκάλυψε το ένοχο μυστικό του στις ανακριτικές Αρχές. Στη συνέχεια προσήλθε στην Αστυνομία για να το καταγγείλει η μητέρα του κοριτσιού, με αποτέλεσμα να αρχίσουν έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η είδηση της σύλληψης του ραδιοφωνικού παραγωγού μεταδόθηκε αστραπιαία στο διαδίκτυο και στις βρετανικές εφημερίδες, καθώς ο 46χρονος έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες, ενώ ήταν και παραγωγός του DJ Chris Moyles, ο οποίος έχει εδώ και αρκετά χρόνια εκπομπή στο Radio 1.