Η κόρη του Κουτσοκούμνη έμαθε την ίδια μέρα πως είναι έγκυος και πάσχει από καρκίνο

Mια τραγική ιστορία αποκαλύπτει ο προϊστάμενος της αθλητικής υπηρεσίας του ΡΙΚ, Σάββας Αριστοδήμου σχετικά με τον θάνατο της κόρης του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Η κοπέλα έχασε προχθές τα ξημερώματα τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 33 ετών.
Ο Σάββας Αριστοδήμου με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook αποκαλύπτει πως η Έλμα Κουτσοκούμνη τη μέρα του γάμου της λιποθύμησε και μετά μαθαίνει ταυτόχρονα πως πάσχει από καρκίνο αλλά και πως είναι έγκυος.

Η ίδια παρά τις δύσκολες συνθήκες προτίμησε να γεννήσει το παιδί της και να παλέψει την ασθένεια παρόλο που οι γιατροί την είχαν ενημερώσει πως ήταν περισσότερες οι πιθανότητες της να νικήσει το «θεριό» αν έκανε αποβολή, όμως η Έλμα πάλεψε και δεν τα κατάφερε, έφυγε νικημένη από τη μάχη της με τον καρκίνο αφήνοντας πίσω της ένα 10χρονο παιδάκι.

Η κηδεία της έγινε προχθές  στον Ιερό Ναό Απόστολου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς και μετά από σχετική άδεια από FIFA και UEFA στον αγώνα της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο την ομάδα της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, που διεξήχθη την Πέμπτη 31/8 στο Στάδιο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τηρήθηκε μονόλεπτη σιγή στη μνήμη της αδικοχαμένης Έλμας και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου έφεραν μαύρα περιβραχιόνια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα