Βρέθηκε νεκρός ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Νίκος Σιαφκάλης

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ο 83χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός Νίκος Σιαφκάλης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις ημέρες στην περιοχή των Λουτρών της Αφροδίτης, στην Κύπρο, όπου είχε μεταβεί για ψάρεμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το SigmaLive, το σημείο που βρέθηκε ο άτυχος δύτης είναι στην περιοχή Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, σχετικά μακριά από το σημείο που είχε εξαφανιστεί.

Συγκεκριμένα, τουρίστας ο οποίος περπατούσε στην περιοχή εντόπισε το πτώμα του άτυχου άντρα και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία απέκλεισε το σημείο, ενώ στο μέρος κλήθηκε ο γιος του 83χρονου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον πατέρα του.

Όπως όλα δείχνουν ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, ωστόσο τελικό πόρισμα θα εκδοθεί αύριο, όταν και θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή.

Την απουσία του ανέφερε στην αστυνομία ο γιος του, αργά χθες το απόγευμα, και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι έρευνες ξανάρχισαν σήμερα το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας.

Ο γιος του ανέφερε στην αστυνομία ότι ο Νίκος Σιαφκάλης έφυγε από το σπίτι του σε χωριό της επαρχίας Πάφου για να πάει για ψάρεμα με ψαροντούφεκο, όπως συνήθιζε να κάνει κάθε Κυριακή.

Η Αστυνομία εντόπισε κοντά στην περιοχή των Λουτρών της Αφροδίτης το αυτοκίνητό του, στο οποίο υπήρχαν το κινητό του τηλέφωνο και τα ρούχα του.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα