Πήγε τον υπολογιστή για επισκευή και είδε προσωπικά του βίντεο στο internet

Άντρας ισχυρίζεται ότι έδωσε τον υπολογιστή του για επισκευή ξεχνώντας να διαγράψει κάποια βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την σύντροφο του που είχε στον σκληρό δίσκο με αποτέλεσμα αυτά να αναρτηθούν στο διαδίκτυο σε ανύποπτο χρόνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου» συγγενείς του παραπονούμενου που διαμένουν στην Αθήνα τον ενημέρωσαν ότι το βίντεο βρίσκεται αναρτημένο στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να προβεί στην καταγγελία. Ο άντρας συνέδεσε την ανάρτηση του βίντεο με τον τεχνικό που είχε αναλάβει την επιδιόρθωση του ηλεκτρονικού υπολογιστή πριν από περίπου 2 χρόνια.

Η Αστυνομία άρχισε αμέσως τη διερεύνηση των καταγγελιών του παραπονούμενου. Κληθείς για κατάθεση ο τεχνικός, φέρεται να παραδέχθηκε ότι βρήκε στον υπολογιστή το επίμαχο βίντεο και ότι το ανάρτησε όντως στο διαδίκτυο. Κατόπιν τούτου, συνελήφθη, ενώ ο υπολογιστής κατασχέθηκε και στάλθηκε για εξετάσεις στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ο τεχνικός αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, εν αναμονή της ολοκλήρωση των επιστημονικών εξετάσεων στο υλικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα