Καταγγελία 13χρονου: Ο καθηγητής μου άρπαξε το κεφάλι το χτύπησε στο θρανίο

Ακόμα ένα περιστατικό βίας, αυτή την φορά με φερόμενο ως δράστη όχι μαθητή, αλλά καθηγητή Γυμνασίου και πάλι μάλιστα στην πόλη της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ένας μαθητής Γυμνασίου ανέφερε στον πατέρα του πως ο καθηγητής του κατευθύνθηκε εν ώρα μαθήματος προς το μέρος του, χτυπώντας το κεφάλι του στο θρανίο, μπροστά σε όλους τους συμμαθητές του! Εν συνεχεία, ο έξαλλος πατέρας προέβη σε καταγγελία προς τις αστυνομικές Αρχές, με την υπόθεση να τυγχάνει εξαιρετικά προσεκτικής διερεύνησης. Όπως κατήγγειλε χθες βράδυ ο πατέρας στην αστυνομία, ο καθηγητής επιτέθηκε στο γιο του εν ώρα μαθήματος και μάλιστα του κτύπησε το κεφάλι στο θρανίο.

Εξάλλου, ο 13χρονος μαθητής διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου παρέμεινε για νοσηλεία, καθώς παραπονείτο για ζαλάδα και πόνους στο μέρος που χτύπησε.

Τα μέλη της αστυνομίας που διερευνούν τον ισχυρισμό, δεν έχουν λάβει ακόμα κατάθεση από τον μαθητή εν αναμονή της σχετικής έγκρισης του θεράποντος ιατρού.

Εξάλλου, σύμφωνα με δηλώσεις του Δ/ντη Μέσης Εκπαίδευσης, Λούη Κυπριανού στην εκπομπή "ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ", με τον δημοσιογράφο Πάρι Ποταμίτη, το Υπουργείο Παιδείας βρίσκεται ακόμα σε πρόωρη φάση διερεύνησης του περιστατικού, καθώς υφίστανται αντικρουόμενες καταθέσεις και μαρτυρίες για το τι συνέβη, αφού η Διεύθυνση του σχολείου αναφέρει ότι ο τραυματισμός του μαθητή οφείλεται σε ατύχημα, δίχως να περιγράφει το πως αυτό επισυνέβη, ενώ επίσης αναφέρεται και η μη συμμόρφωση του 13χρονου μαθητή προς τις εντολές του καθηγητή του.

Αστυνομία: Υπό διερεύνηση καταγγελία πως μαθητής κτυπήθηκε από καθηγητή

Υπάρχει καταγγελία, η οποία διερευνάται από αστυνομικό σταθμό της Επαρχίας Λεμεσού, σύμφωνα με την οποία καθηγητής κτύπησε στο κεφάλι 13χρονο μαθητή, που νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, δήλωσε σήμερα ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης.

Ο κ.Σωτηριάδης ανέφερε πως το περιστατικό κατήγγειλε χθες ο πατέρας του μαθητή, που φοιτά στην 1η γυμνασίου σχολείου της Επαρχίας Λεμεσού και οι εξετάσεις βρίσκονται στο αρχικό στάδιο.

"Θα ληφθεί οπτικογραφημένη κατάθεση από το παιδί μετά από συνεννόηση με τους θεράποντες ιατρούς", είπε και διευκρίνισε πως η κατάσταση του 13χρονου δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου, κατέληξε στις δηλώσεις του ο Ιωάννης Σωτηριάδης.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το ΡΙΚ.

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα