Τρίχρονος έβαλε καταλάθος φωτιά σε σπίτι στα Λειβάδια

Φωτιά εκδηλώθηκε σε σπίτι στα Λειβάδια της Λάρνακας όταν ανήλικος (3 ετών) έπαιζε με στερεό πετρέλαιο, το οποίο αφού το άναψε του έπεσε στον καναπέ του δωματίου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το παιδί δεν έπαθε οτιδήποτε, ωστόσο από την πυρκαγιά καταστράφηκε επίπλωση του δωματίου, ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα επηρεάστηκε όλο το δωμάτιο.

Η ώρα 16.55 λήφθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήση για την πυρκαγιά στην οικία που βρίσκεται στα Λειβάδια στη Λάρνακα. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από πυροσβέστη που ήταν εκτός υπηρεσίας και περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο του περιστατικού.

Ανταποκρίθηκε για το περιστατικό ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ΄΄ Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου΄΄ με 2 οχήματα αλλά περιορίστηκε στην επιθεώρηση μόνο καθότι η πυρκαγιά είχε ήδη περιοριστεί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 13ης Μαρτίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 14ης Μαρτίου 2017 ανταποκρίθηκε  σε 17 κλήσεις για βοήθεια, 5 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις.


politis.com.cy

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα