Ανθρωποκυνηγητό για οδηγό που γάζωσε αυτοκίνητο με καραμπίνα

Κάτι δεν πάει καλά με τα νεύρα μας... Στην Πάφο σαπίζουν στο ξύλο οδηγούς για ένα κορνάρισμα, στην Λεμεσό απλά τους... πυροβολούν, με το περιστατικό να σημειώνεται στην περιοχή Τραχωνίου παρά το Mall.

Ένα μικροτρακάρισμα και πολλά νεύρα οδήγησαν σε πυροβολισμούς μέσα στην πόλη! Ανθρωποκυνηγητό από χθες το μεσημέρι όχι πλέον μόνο στην Λεμεσό, από τις αστυνομικές Αρχές για εντοπισμό του οδηγού που έβγαλε κυνηγετικό μέσα από το αυτοκίνητό του, μετά από ατύχημα που είχε με δεύτερο οδηγό.

Πλέον η Αστυνομία Λεμεσού σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων συνεχίζουν από κοινού τις έρευνες σε μια προσπάθεια εντοπισμού του επικίνδυνου και οπλισμένου οδηγού ο οποίος αφού ενεπλάκη σε ατύχημα στον κυκλικό κόμβο κοντά στο Mall της Λεμεσού, ανέσυρε κυνηγετικό όπλο που είχε στο αυτοκίνητο του και πυροβόλησε εναντίον του δεύτερου αυτοκινήτου που είχε εμπλακεί στο ατύχημα.

Η καταγγελία του 35χρονου Ελληνοκύπριου ο οποίος έπεσε θύμα της αλόφρονης μανιασμένης επίθεσης, ανέφερε ότι μετά το ατύχημα και οι δύο οδηγοί κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους για να δουν τι είχε συμβεί, ωστόσο η μια κουβέντα έφερε την άλλη και η επόμενη τους πυροβολισμούς...

Με το που ο καταγγέλων 35χρονος οδηγός αντιλήφθηκε ότι ο οδηγός με τον οποίο είχε τρακάρει τράβηξε κυνηγετικό όπλο από το  αυτοκίνητό του μπήκε στο όχημά του και αποχώρησε γρήγορα από το σημείο. Σύμφωνα όμως με την καταγγελία ο άλλος οδηγός εισήλθε και αυτός στο όχημά του και τον ακολουθούσε πυροβολώντας τον τουλάχιστον τέσσερις φορές και προκαλώντας μάλιστα και ζημιές στο όχημά του, ωστόσο ο παραπονούμενος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες του οχήματος και έδωσε μόνο περιγραφή του δράστη, αλλά και του μαύρου τετράπορτου (σαλούν) οχήματός του στην αστυνομία, η οποία και τον αναζητεί.

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα