Λάρνακα: Η υπάλληλος παιδότοπου πρόσφερε και ερwτικές υπηρεσίες

Υπάλληλος γνωστού παιδότοπου στη Λάρνακα συνελήφθη από την Αστυνομία για υπόθεση ινστιτούτου μασάζ, το οποίο μεταξύ άλλων, προσέφερε στους πελάτες και … άλλες υπηρεσίες!

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δύο Λετονές ηλικίας 49 και 37 ετών, υπεύθυνες ινστιτούτου μασάζ στη Λάρνακα, ενώ η μία εργαζόταν και σε παιδότοπο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η υπόθεση έφτασε σε γνώση της Αστυνομίας μετά από διαφήμιση που οι δύο γυναίκες καταχώρισαν σε συγκεκριμένη εφημερίδα, η οποία ανέφερε ότι σε διαμέρισμα στην οδό Στυλιανού Λένα, στη Λάρνακα, προσφερόταν χαλαρωτικό μασάζ με… τέσσερα χέρια!

Συνεργάτης της Αστυνομίας επισκέφθηκε το ινστιτούτο, έκλεισε ραντεβού και πλήρωσε 60 ευρώ τις δύο γυναίκες με χαρτονομίσματα τα οποία προηγουμένως οι αστυνομικοί φωτοτύπησαν. Το εν λόγω άτομο δέχθηκε υπηρεσίες χαλαρωτικού μασάζ και... εκτόνωσης, με τις δύο γυναίκες να τον χαϊδεύουν ταυτόχρονα στα γεννητικά του όργανα.

Ακολούθως η Αστυνομίαεισέβαλε το διαμέρισμα και συνέλαβε τις δύο γυναίκες. Κατόπιν, τέθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, που διέταξε την κράτησή τους μέχρι να τους επιβληθεί ποινή, την Παρασκευή 3/3, αφού παραδέχθηκαν ενοχή στις κατηγορίες.

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα