Τζόκερ: Μόλις με 3 ευρώ πήρε τα 16 εκατομμύρια ευρώ

Αυτό θα πει τύχη! Ο μοναδικός υπερτυχερός που κέρδιζε το βράδυ της Πέμπτης (16.02.2017) το Τζόκερ έδωσε μόλις τρία ευρώ για να συμπληρώσει έξι στήλες και μια από αυτές είχε τους τυχερούς αριθμούς (9, 11, 33, 43, 44 και Τζόκερ το 13) που του χαρίζουν το αστρονομικό ποσό των 16.428.349,89 ευρώ.

Το μοναδικό δελτίο με έξι επιτυχίες στο Τζόκερ, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Πέμπτης, παίχτηκε στο πρακτορείο της Φωτεινής Καβαζή, στην λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 6, στην περιοχή Μέσα Γειτονιά της Λεμεσού!

Ένα Τζόκερ λοιπόν αποκλειστικά για το νησί της Αφροδίτης!

Όπως μάλιστα αναφέρεται από το πρακτορείο τοο τυχερό δελτίο παίχθηκε τις τελευταίες ώρες πριν την κλήρωση. Συγκεκριμένα παίχθηκε γύρω στις 7 το βράδυ της Πέμπτης, τρεις μόλις ώρες πριν την κλήρωση του τζόκερ.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Πρακτορείου κ. Φωτεινή Καβάζη το τυχερό κουπόνι ήταν αξίας μόλις 3 ευρώ.

Ο υπερτυχερός συμπλήρωσε έξι στήλες, πλήρωσε 3 ευρώ και έγινε… πλούσιος από τη μια στιγμή στην άλλη. Το εντυπωσιακό είναι πως δεν ήταν το μοναδικό δελτίο που παίχτηκε στην Κύπρο και κέρδισε! Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΠΑΠ, δυο από τους τυχερούς που είχαν πέντε επιτυχίες, επίσης συμπλήρωσαν το δελτίο Τζόκερ που τους έκανε πλουσιότερους κατά 120.000 ευρώ στην Κύπρο! Η ίδια δηλώνει πως υποψιάζεται ποιος τα κέρδισε, αλλά δεν μπορεί με βεβαιότητα να ξέρει. Μέχρι και σήμερα το πρωί ο υπερτυχερός του τζόκερ δεν είχε επικοινωνήσει με το πρακτορείο.
Το πιθανότερο σενάριο είναι ο μεγάλος τυχερός να συμπλήρωσε στα έξι κουτάκια του δελτίου 5 συν 1 αριθμούς. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να συμπλήρωσε μόνο ένα κουτάκι με 5 αριθμούς και έξι αριθμούς τζόκερ.

Άλλοι δύο Κύπριοι επίσης ένας στο Φρέναρος και ένας στην Αγία Νάπα πέτυχαν τους 5 αριθμούς χωρίς τον τζόκερ και έγιναν πλουσιότεροι κατά 120 χιλιάδες ευρώ. Δελτία με πέντε επιτυχίες παίχτηκαν επίσης στη Σταυρούπολη, στο Βαθύ της Σάμου, στην Αίγινα, στην Καλλιθέα, στην Καρδίτσα και στη Σιάτιστα.

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ (1784) της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου 2016, ήταν οι εξής: 9, 11, 33, 43, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 13.

Δείτε τη διαλογη:

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα