Σάλος με την μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την 9χρονη κόρη της

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 32χρονη μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά την 9χρονη κόρη της μαζί με τον 34χρονο σύντροφό της στην Πάφο.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα 8μερης προσωποκράτησης των δυο υπόπτων, ενώ την ώρα που η διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναφορικά με την υπόθεση που προκαλεί την απόλυτη ανατριχίλα ανα το Παγκύπριο, ελήφθη η απόφαση όπως η εκδίκασή της μεταφερθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και πάλι κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας και προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Η εξέλιξη αυτή σχετίζεται με το ότι η καταγωγή της "μητέρας"-τέρας είναι από τη Λεμεσό, παρόδιαμένει τα τελευταία χρόνια στην Πάφο, μαζί με τον σύντροφό της ο οποίος φέρεται συμμέτοχος στα ανουσιουργήματά της, ο οποίος είναι Παφίτης.

Στην καταγγελία κατά της μητέρας είχε προχωρήσει αρμόδια κρατική αρχή που είχε σχέση με τη διαβίωση της οικογένειας.

Βάσει των πληροφοριών που κατείχε η Αστυνομία, η 32χρονη μητέρα και ο 34χρονος Ελληνοκύπριος σύντροφός της προέβαιναν στις αποτρόπαιες σεξουαλικές ενέργειες κατά της 9χρονης από το 2014.

Συγκλονιστικό στην όλη ιστορία είναι ότι οι Αρχές έχουν πληροφορίες πως η μητέρα της 9χρονης έκανε τα ίδια και με άλλους συντρόφους της, ήδη από το 2012, όταν δηλαδή το κοριτσάκι της ήταν μόλις 5 ετών.

Την υπόθεση ανέλαβαν άνδρες του ΤΑΕ Αρχηγείου, ενώ η ανήλικη εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με το SigmaLive από ιατροδικαστική εξέταση πέρασε και ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδελφός της 9χρονης, ο οποίος φέρεται επίσης να παρενοχλείτο από τη μητέρα του με τον ίδιο τρόπο.

Η 32χρονη είναι «μάνα» των δυο παιδιών 9 και 10 ετών και είναι χωρισμένη.

Τα δυο ανήλικα είναι υπό την εποπτεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα