Μεθυσμένη μαχαίρωσε το σκυλάκι της πεθεράς της

Στιγμές φρίκης έζησε μια ηλικιωμένη στη Λευκωσία όταν αντίκρισε τη νύφη της, που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, να αρπάζει ένα μαχαίρι και να το καρφώνει με μανία στο σκυλί της!

Εντρομη η πεθερά ειδοποίησε την Αστυνομία χθες τα ξημερώματα, περιέγραψε το ανατριχιαστικό σκηνικό, που θύμιζε ταινία θρίλερ, και ζήτησε από τους έκπληκτους αστυνομικούς να τη βοηθήσουν να γλιτώσει από την εκτός ελέγχου Ουκρανή νύφη της!

Οταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της γυναίκας στην περιοχή του Στροβόλου ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα, αφού το σκυλί είχε μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου, ενώ η 42χρονη αλλοδαπή -τύφλα στο μεθύσι- ήταν αιμόφυρτη, από τα μικροτραύματα που της προκάλεσε με τα δόντια του στην προσπάθειά του να γλιτώσει!

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, η 42χρονη νόμισε ότι το ντόμπερμαν επιτέθηκε στο παιδί της, το οποίο μάλιστα πάσχει από αυτισμό! Ετσι, χωρίς να το σκεφτεί, πήρε το κουζινομάχαιρο και το έμπηξε ξανά και ξανά στην κοιλιά του άτυχου ζώου, προκαλώντας σοκ στην ηλικιωμένη πεθερά της.

Πάντως, οι άνδρες του αστυνομικού σταθμού Στροβόλου, που διεξάγουν προανάκριση για την υπόθεση, εμφανίζονται επιφυλακτικοί για το τι πραγματικά συνέβη μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένης και εκφράζουν υποψίες για τυχόν άλλες παραμέτρους της περίεργης αυτής υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα