Σύλληψη 37χρονου για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Σοκάρει το είδος, αλλά και η έκταση του υλικού παιδικής πορνογραφίας που κατείχε 37χρονος από τη Λευκωσία, ο οποίος δικάζεται για κατοχή πλήθους φωτογραφιών με παιδιά σε άσεμνες στάσεις, αλλά και για κατοχή βίντεο όπου απεικονίζονται παιδιά να βιάζονται από ενήλικες.

Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, πρόκειται για 99 αρχεία όπου απεικονίζονται παιδιά να επιδίδονται σε ερωτικές πόζες, δύο αρχεία όπου απεικονίζεται σεξουαλική συμπεριφορά μεταξύ παιδιών και/ή αυνανισμός από παιδί και ένα αρχείο όπου απεικονίζεται διεισδυτική σεξουαλική συμπεριφορά μεταξύ παιδιών και ενηλίκων.

Επιπρόσθετα, κατείχε άλλα 2.577 αρχεία, τα οποία περιλαμβάνουν υλικό όπου απεικονίζονται παιδιά να επιδίδονται σε ερωτικές πόζες, τρία αρχεία όπου απεικονίζεται σεξουαλική συμπεριφορά μεταξύ παιδιών και/ή αυνανισμός από παιδί, δεκατρία αρχεία όπου απεικονίζεται μη διεισδυτική σεξουαλική συμπεριφορά μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τέσσερα αρχεία όπου απεικονίζεται διεισδυτική συμπεριφορά μεταξύ παιδιών και ενηλίκων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των αγορεύσεων για μετριασμό της ποινής και προς το σκοπό της σύνδεσης του αδικήματος με την κατάθλιψη από την οποία πάσχει τα τελευταία χρόνια ο κατηγορούμενος, ο συνήγορος Ν. Κληρίδης κλήτευσε ως μάρτυρα ψυχίατρο-ψυχοθεραπευτή, για να καταθέσει ιατρική έκθεση σε σχέση με την ψυχική υγεία του 37χρονου.

Ωστόσο, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας δεν πείστηκε ότι η ενασχόληση του κατηγορουμένου με το έγκλημα της παιδικής πορνογραφίας έχει τις ρίζες της στην κατάθλιψη από την οποία πάσχει και ότι για το λόγο αυτό θα πρέπει να αποφευχθεί τυχόν ποινή άμεσης φυλάκισης.

 

newsbomb

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα