Φόνος μυστήριο στη Λεμεσό - Θα έρθω να σε σκοτώσω και...

Το βράδυ της Τετάρτης (7/12), ένας 39χρονος άνδρας άρχισε να πυροβολεί έξω από σπίτι, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Λεμεσό. Στην προσπάθειά του να φύγει από τη σκηνή, η μοτοσυκλέτα του προσέκρουσε σε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου ήταν ο 31χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού. Ο ίδιος όμως, αρνείται ότι οδήγησε εσκεμμένα το όχημά του πάνω στην μοτοσυκλέτα του 39χρονου άνδρα, ο οποίος σκοτώθηκε.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο ανακριτής της υπόθεσης, ο ιδιοκτήτης της οικίας, υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι το θύμα, του είχε τηλεφωνήσει το προηγούμενο βράδυ λέγοντάς του πως «θα σκοτώσει τον ίδιο και την γυναίκα του, καθώς τον θεωρούσε υπεύθυνο για έλεγχο που είχε γίνει πριν από δυο μέρες στο όχημα του από την ΥΚΑΝ» (Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών).

Ο 31 ετών ιδιοκτήτης του σπιτιού, ισχυρίστηκε ότι, κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας άκουσε ένα ήχο που του φάνηκε ότι προερχόταν από όπλιση σφύρας και γι’ αυτό βγήκε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητό του, για να κάνει –σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- έναν έλεγχο όπως είπε, στους δρόμους γύρω από το σπίτι του.

Λίγη ώρα μετά όμως, ο 39χρονος έκανε εν μέρει την απειλή του πράξη κι άρχισε να πυροβολεί, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το περιστατικό της σύγκρουσης της μοτοσικλέτας με το αυτοκίνητο, εξέτασε η Τροχαία, το πόρισμα της οποίας αναφέρει πως το αυτοκίνητο ανέκοψε την κανονική πορεία της μοτοσικλέτας και συνέχισε σέρνοντάς την για 10 περίπου μέτρα. Σύμφωνα με την Τροχαία, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, το δυστύχημα να οφείλεται σε εσκεμμένη ενέργεια.

Στο μεταξύ στην κατάθεσή του ο 31χρονος αναφέρει ότι η απειλή που δέχθηκε ανέφερε το εξής: θα σε σκοτώσω και μετά θα σου... την γυναίκα σου πάνω στον τάφο. Την τελευταία πληροφορία δημοσιεύει το tothemaonline. Στη σκηνή, εντοπίστηκαν κάλυκες πυροβόλου όπλου, ενώ πλησίον του 40χρονου εντοπίστηκε ένα πυροβόλο όπλο(πιστόλι). Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα