Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονης από συμμαθήτριές της στην Κύπρο

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα σε αυλή σχολείου στην Λεμεσό στην Κύπρο, όπου τρεις μαθήτριες ξυλοκόπησαν άγρια μία συμμαθήτριά τους.

Το περιστατικό κατεγράφη από ερασιτεχνική κάμερα και όπως φαίνεται του ξυλοδαρμού προηγήθηκε λογομαχία.

Στη συνέχεια μία μαθήτρια έσπρωξε κι έριξε κάτω τη συμμαθήτριά της και μετά από λίγο μία δεύτερη και στη συνέχεια μία τρίτη ενεπλάκησαν στον καβγά, καταφέρνοντας γροθιές στο κεφάλι και το πρόσωπο της ανυπεράσπιστης μαθήτριας.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού δεν παρενέβησαν.

Λίγη ώρα αργότερα, οι κοπέλες ξαναχτύπησαν την ίδια συμμαθήτριά τους, την οποία βρήκαν στη στάση του λεωφορείου. Μάλιστα, η επίθεση ήταν τόσο άγρια, που της χτύπησαν το κεφάλι στην άσφαλτο.

Η άτυχη μαθήτρια μεταφέρθηκε από συγγενείς της στο νοσοκομείο, με εκδορές και μελανιές στο κεφάλι της, κυρίως, αλλά σε πολλά μέρη του σώματός της.

Το ευτύχημα είναι ότι, δεν υπέστη σοβαρές ζημιές, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που της έγιναν.

Η κοπέλα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία, η οποία ανέλαβε την έρευνα, ενώ στην υπόθεση ενεπλάκη και το υπουργείο Παιδείας της Κύπρου, το οποίο ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1 της Κύπρου σε εξέλιξη είναι η αστυνομική έρευνα, και το Υπουργείο Παιδείας εμφανίζεται να αδυνατεί να παρέμβει.

 

newsbeast

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα