Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρνακα – Άντρας σκότωσε τη γυναίκα του

Νέα οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί στην κοινότητα Περβολιών στη Λάρνακα με θύμα 77χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε νεκρή από τις σφαίρες του 80χρονου εν διαστάσει σύζυγού της.
Του Πάμπου Βάσιλα

Το έγκλημα έγινε σε οικία μέσα σε αγρόκτημα στην περιοχή του Πύργου της Ρήγαινας, κοντά στο Δημοσιογραφικό Χωριό. Όπως φαίνεται, ο σύζυγος έριξε πέντε πυροβολισμούς στη γυναίκα του με περίστροφο. Πρόκειται για ζεύγος ηλικιωμένων το οποίο έχει δύο ενήλικα παιδιά. Το θύμα είναι η Ζωή Κατσαρή ηλικίας 77 ετών και δράστης ο Γιάγκος Κατσαρής 80 ετών. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και φαίνεται πως υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Στην αγροικία όπου έγινε το έγκλημα, έμενε το θύμα.

Παρούσα στο φόνο ήταν η οικιακή βοηθός, η οποία διέμενε με την 77χρονη και η οποία ήταν το πρόσωπο που ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο δράστης, ο οποίος μετά τη δολοφονία έμεινε στον τόπο του εγκλήματος, συνελήφθηκε από την Αστυνομία και σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που υπάρχει, φέρεται πως έχει παραδεχθεί τη διάπραξη του φόνου.

philenews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα