Κύπρος: 40χρονος ασέλγησε στη 13χρονη ανιψιά του

Έπειτα από ακροαματική διαδικασία που διήρκεσε μεγάλο χρονικό διάστημα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας έκρινε ένοχο 40χρονο Έλληνα υπήκοο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, σε τέσσερις κατηγορίες που αντιμετώπιζε και οι οποίες αφορούν διαφθορά νεαρής γυναίκας.

Συγκεκριμένα, κρίθηκε ένοχος ότι παράνομα ήλθε σε συνουσία με κορίτσι κάτω των 13 χρόνων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου 2009 και Ιουνίου 2010, σε διαφορετικές ημερομηνίες, κι ενώ ο κατηγορούμενος ήταν τότε 35 χρόνων και η παραπονούμενη μαθήτρια γυμνασίου.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι ο κατηγορούμενος είναι θείος εξ αγχιστείας της ανήλικης και κατά το χρονικό διάστημα διάπραξης των αδικημάτων η μικρή διέμενε στο σπίτι του. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, από την ηλικία των 11 χρόνων η παραπονούμενη διατηρούσε ιδιαίτερα τρυφερή σχέση με τον κατηγορούμενο, δηλαδή ο τελευταίος της χάιδευε κάποτε τα πόδια, ενώ φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν. Αργότερα, όμως, όταν η παραπονούμενη έγινε 13 χρόνων και φοιτούσε στο γυμνάσιο, η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική. Σύμφωνα πάντα με τα όσα ελέχθησαν, ο κατηγορούμενος ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη στο σπίτι του.

Η ελιά

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ένορκης κατάθεσης της ανήλικης στο δικαστήριο, στο πλαίσιο της δίκης, αναφέρθηκε και σε μία χαρακτηριστική λεπτομέρεια, στην προσπάθεια της κατηγορούσας αρχής ν’ αποδείξει την υπόθεση. Είπε συγκεκριμένα ότι ο κατηγορούμενος είχε μία ελιά στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων, σε μια προσπάθεια να πείσει το δικαστήριο ότι όντως τον είδε αρκετές φορές γυμνό κατά το χρονικό διάστημα διάπραξης των αδικημάτων. Όντως ο κατηγορούμενος έχει την ελιά  για την οποία κατέθεσε η νεαρή.

protothema.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα