Η Παραλία: Όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια από 5 έως 15 Φεβρουαρίου

Η Παραλία: Όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια από 5 έως 15 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1, «Η Παραλία» που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45.

 Η Νάταλι εξουθενωμένη από τη βραδινή βάρδια στο Mermaid αναζητά άτομο το οποίο θα μπορέσει να την ξεκουράσει από τα συνεχόμενα ξενύχτια στο επεισόδιο της Δευτέρας 5/2. Η Τες προσφέρει με ιδιαίτερη θέρμη την βοήθειά της.

Αναλαμβάνει τα ηνία της δεύτερης βάρδιας στο αγαπημένο καφέ των χίπηδων. Παράλληλα, ο Διονύσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει εκ νέου ο Παύλος ο οποίος έχει επιστρέψει από την Πορτογαλία.

Η Μαρία αποφασίζει να εγκαταλείψει την ασφάλεια του σπιτιού της και να μετακομίσει μόνιμα στην παραλία των Ματάλων στο επεισόδιο της Τρίτης 6/2. Έτσι, εντάσσεται στο κοινόβιο των χίπηδων και δεν διστάζει να υποκύψει στους πειρασμούς της κοινότητας.

Ο Χάρι παλεύει με τους δικούς του δαίμονες και μια αναπάντεχη συνάντηση, τού αναθέτει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Για τον Χάρι, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

 Η επιστροφή του Παύλου, φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Αρχοντάκη στο επεισόδιο της Τετάρτης 7/2. Οι εντάσεις ανάμεσα στον πατέρα και τον γιο κλιμακώνονται σε μια ειλικρινή και καταιγιστική συζήτηση που κάνουν οι δύο τους, σχετικά με τις πράξεις του Διονύση και το πώς αυτές έχουν επηρεάσει αρνητικά τη ζωή του Παύλου....

Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα