Παλαιό Φάληρο: Κινηματογραφική καταδίωξη ύστερα από ληστεία σε αλυσίδα fast food

Παλαιό Φάληρο: Κινηματογραφική καταδίωξη ύστερα από ληστεία σε αλυσίδα fast food

Κινηματογραφική καταδίωξη τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από ληστεία σε στο Παλαιό Φάληρο.


Αντί για μπέργκερ πήραν το…χρηματοκιβώτιο
Όλα έγιναν γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα. Δύο δράστες μπήκαν μέσα στη γνωστή αλυσίδα fast food στην Οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο Παλαιό Φάληρο. Ακινητοποιούν τον υπάλληλο του ταμείου υπό την απειλή όπλων. Εντοπίζουν το χρηματοκιβώτιο και το σέρνουν έξω από το κατάστημα.

Οι δύο ληστές είχαν σταθμεύσει έξω από το fast food ένα λευκό όχημα και προσπάθησαν να το βάλουν στο πορτ μπαγκάζ για να φύγουν. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Ένα περιπολικό πρόλαβε να φτάσει στο σημείο. Με αστραπιαίες κινήσεις οι δύο δράστες παράτησαν το χρηματοκιβώτιο, πήραν το αυτοκίνητο και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη.

Σε μία ξέφρενη πορεία, οι δράστες με το λευκό όχημα έφτασαν από το Παλαιό Φάληρο στον Νέο Κόσμο και συγκεκριμένα στην πλατεία Κυνοσάργους.

Φτάνοντας στην πλατεία Κυνοσάργους οι δύο κακοποιοί εγκλωβίστηκαν σε αυτό εδώ το σημείο, στη συνέχεια οι αστυνομικοί τους κυνηγήσαν και κατάφεραν να πιάσουν τον ένα από τους δύο.

Μία γυναίκα που μένει στο σημείο βγήκε ανάστατη τα ξημερώματα να δει τι συμβαίνει έξω από την πόρτα του σπιτιού της.

«Ακούγαμε φασαρία, πέσανε πάνω στο παράθυρο φώτα αυτοκινήτου, γάβγισε ο σκύλος που έχουμε και βγήκαμε και είδαμε ήταν παρκαρισμένο ένα αμάξι εδώ» αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας.

Οι δράστες σάστισαν μόλις είδαν ότι πρόκειται για αδιέξοδο. Βγήκαν από το αυτοκίνητο και έτρεξαν στα σκαλιά, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να συλλάβουν τον έναν από τους δύο. Ο 20χρονος Αλβανικής καταγωγής, εξετάζεται εάν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Πιστολέρο σε…ιαπωνικό εστιατόριο
Το ίδιο βράδυ, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, στην οδό Νίκης, δύο άντρες μπούκαραν με όπλα σε ιαπωνικό εστιατόριο.

Οι δύο ένοπλοι ληστές πήραν τις εισπράξεις της ημέρας 1500€ στη συνέχεια έκλεψαν και ένα μικρό μηχανάκι και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες παρακολουθούσαν το εστιατόριο για μέρες. Οι Αρχές ερευνούν το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ώστε να οδηγηθούν στα ίχνη του δράστη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα