Υπόθεση με βιτριόλι: Έφτασε στα δικαστήρια η Ιωάννα και η κατηγορούμενη. Αναμονή για την απόφαση

Στα δικαστήρια έφτασε πριν λίγο η Ιωάννα Παλιοσπύρου με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για να ακούσει την κρίση των Δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, 17 μήνες μετά την αποτρόπαια επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε.

Λίγα λεπτά μετά έφτασε και η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να εκδοθεί η απόφαση του Δικαστηρίου ακόμη και σήμερα. 

Υπενθυμίζεται ότι η Έφη Κακαράντζουλα έχει ομολογήσει την πράξη της λέγοντας πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την άτυχη Ιωάννα και αυτός ο ισχυρισμός είναι που μπαίνει στο «μικροσκόπιο» του δικαστηρίου το οποίο έχει τον τελευταίο λόγο για την ποινική μεταχείριση της κατηγορούμενης.

Η αυλαία ανοίγει με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης οι οποίοι θα δώσουν «μάχη» για να πείσουν τους δικαστές να μετατρέψουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Οι συνήγοροι υπεράσπισης στις αγορεύσεις τους θα επιχειρήσουν να αποδομήσουν την πρόταση του Εισαγγελέα που ζήτησε την ενοχή της κατηγορούμενης πεπεισμένος πως η Ιωάννα από τύχη δεν έχασε τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα ήταν παρούσα στο σύνολο των συνεδριάσεων του Δικαστηρίου και άκουσε με προσοχή τους μάρτυρες που ξεπέρασαν τους 30, αλλά και την απολογία της κατηγορούμενης η οποία επέλεξε ποιες ημέρες θα καθίσει στο εδώλιο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα