Ενέδρα θανάτου στο Ηράκλειο: Σκότωσαν κτηνοτρόφο μπροστά στο παιδί του

Ενέδρα θανάτου στο Ηράκλειο: Σκότωσαν κτηνοτρόφο μπροστά στο παιδί του

Άγριο έγκλημα διαδραματίστηκε στο Πετροκεφάλι Ηρακλείου, όταν ένας άνδρας 40 ετών έπεσε νεκρός από πυρά, αγνώστων δραστών μέχρι στιγμής.

Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν ένα άντρα που καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του στην Μεσαρά μαζί με το παιδί του. Οι δράστες, οι οποίοι τον είχαν παρακολουθήσει, τον πυροβόλησαν πέντε φορές μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Οι πληροφορίες του Creta24 κάνουν λόγο για σφαίρα η οποία σημάδεψε τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος.

Νωρίτερα είχαν πυροβολήσει ένα Ρουμάνο εργάτη σε ποιμνοστάσιο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του θύματος.
Ο 40χρονος Μεσαρίτης όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ αναστάτωση επικρατεί στο Πετροκεφάλι από το άγριο έγκλημα. Στο χωριό είναι έντονη η παρουσία της αστυνομίας η οποία και ερευνά τις συνθήκες που έγινε το σοβαρό αυτό περιστατικό.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο άνδρας είχε επιστρέψει από το σούπερ μάρκετ όταν ξαφνικά πετάχτηκαν οι άγνωστοι από τα δενδρύλια και τον πυροβόλησαν.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της σήμανσης απέκλεισαν τον τόπο της δολοφονίας, ενώ οι έρευνες επεκτείνονται με την συνδρομή και των άλλων υπηρεσιών ώστε να βρεθεί κάθε δυνατό στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε νέα αυτοψία, το εγκληματολογικό θα «σαρώσει» την περιοχή, ενώ θα ερευνηθεί κάθε πιθανό σημείο ώστε να προσδιοριστεί η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης για την φονική ενέδρα.

Καταλυτικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει και η σάρωση των κεραιών. Η περιοχή προσφέρεται να δώσει απαντήσεις, καθώς όπως προαναφέρθηκε, η μονοκατοικία του 40χρονου είναι σε απόμερο σημείο.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ο 40χρονος μέχρι και πριν λίγες ημέρες είχε θέματα με κάποια χωράφια και αντιδικίες, χωρίς αυτό να σημαίνει οτιδήποτε σε σχέση με τη μαφιόζικη εκτέλεση του.

Έμπειροι αξιωματικοί εκτιμούν ότι το «κλειδί» βρίσκεται στον τρόπο εκτέλεσης του 40χρονου, ο οποίος είναι άκρως αποκαλυπτικός του μίσους που έτρεφε ο δράστης για το πρόσωπο του θύματος. Και για το λόγο αυτό «ανασύρουν» φακέλους από το παρελθόν και συλλέγουν πληροφορίες για το σήμερα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα