Ακρίτα για επίδοξο βιαστή στη Νέα Σμύρνη: Λέγαμε τα πράγματα θα αλλάξουν, πονάει η ψυχή μου

Ακρίτα για επίδοξο βιαστή στη Νέα Σμύρνη: Λέγαμε τα πράγματα θα αλλάξουν, πονάει η ψυχή μου

Το σοκαριστικό περιστατικό στη Νέα Σμύρνη με τον άνδρα που έχοντας βγάλει έξω από το παντελόνι του το μόριό του ακολουθούσε μια κοπέλα έως την είσοδο της πολυκατοικίας σχολιάζει με ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα.

Όπως γράφει, μεταξύ άλλων, η κ. Ακρίτα, η γυναίκα που διέσχιζε έναν σκοτεινό δρόμο ήταν ανέκαθεν ένα θήραμα, περιγράφοντας πως «όλα γίνονταν οι διώκτες μας μέσα στη νύχτα». Επισημαίνει δε πως «λέγαμε τα παιδιά μας δεν θα ζήσουν όσα ζήσαμε» καταλήγοντας πως τελικά «κάναμε λάθος».

Η ανάρτησή της: «Ένα θήραμα ήταν ανέκαθεν η γυναίκα που διέσχιζε έναν σκοτεινό δρόμο. Ένα φύλλο που θρόιζε, ένας ήχος, βήματα που πλησίαζαν, ένα σφύριγμα, όλα γίνονταν οι διώκτες μας μέσα στη νύχτα.

Περπατούσαμε και χτύπαγε η καρδιά σφυριές κανονικές μέσα στο στόμα. Καμία ευτυχία δεν ήταν μεγαλύτερη από το αυτονόητο δικαίωμα να μπεις σπίτι σου με ασφάλεια.

Λέγαμε τα πράγματα θα αλλάξουν, λέγαμε η κοινωνία θα ανοίξει τα μάτια της, λέγαμε τα παιδιά μας δεν θα ζήσουν όσα ζήσαμε. Κάναμε λάθος. Πονάει η ψυχή μου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα