Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, 8 έως 14 Ιουλίου 2024

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, 8 έως 14 Ιουλίου 2024

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η νέα εβδομάδα απαιτεί την προσοχή σου στον τρόπο που επικοινωνείς ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και συζητήσεις με φίλους.

Οι επαγγελματικές υποθέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που τις χειρίζεσαι ως προς τις λεπτομέρειες. Το πλανητικό σκηνικό πιθανό να δημιουργήσει ανταγωνιστικότητα και συγκρούσεις με ανώτερους, αλλά και συναδέλφους.

Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μη διακινδυνεύσεις τις σχέσεις σου με αυτούς που έχουν αναγνωρίσει τα ταλέντα, τις ικανότητες και την προσφορά σου.

Η εκρηκτική σου διάθεση απέναντι στον σύντροφο σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα για τα οποία δε είσαι προετοιμασμένος, γι’ αυτό ρίξε τους τόνους και διατήρησε το καλοκαιρινό πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνος, ευχάριστες εξελίξεις φέρνει αυτή τη βδομάδα η Αφροδίτη.

Ταύρος

Αυτή τη βδομάδα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα εργασιακά ζητήματα και την εξέλιξη της καριέρας σου, καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας ανεβαίνουν σταδιακά.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα