Τα 5 ζώδια που βρίσκουν την πραγματική αγάπη με το να είναι ο εαυτός τους

Τα 5 ζώδια που βρίσκουν την πραγματική αγάπη με το να είναι ο εαυτός τους

Η αδελφή ψυχή σου είναι κάποιος που σε αγαπάει όπως ακριβώς είσαι.  Εδώ είναι πέντε ζώδια που δεν χρειάζεται να αλλάξουν τίποτα στον εαυτό τους για να τραβήξουν τους ανθρώπους κοντά τους.

Σκεφτείτε το: Γιατί να περάσατε το υπόλοιπο της ζωής σας δεσμευμένοι σε κάποιον που δεν μπορεί ή δεν θα δεχτεί τον πραγματικό σας εαυτό; Εάν νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξετε ακόμη και το πιο μικροσκοπικό πράγμα στον εαυτό σας για να κερδίσετε την εύνοια κάποιου, τότε αυτό το άτομο δεν είναι η αδελφή ψυχή σας και η σχέση δεν θα διαρκέσει.

Δεν πρέπει ποτέ να νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας, να καταπιέσετε τις πολιτικές σας απόψεις, να κρύψετε τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις ή να κρύψετε το παρελθόν σας.

Είναι κουραστικό να ζεις ένα ψέμα. Είναι ακόμα πιο κουραστικό να αγαπάς όποιον επιμένει να ζεις ένα ψέμα.

Όπως λέει και η παροιμία, τα αντίθετα έλκονται. Πολλοί άνθρωποι έλκονται από εκείνους των οποίων τα χαρακτηριστικά συμπληρώνουν τα δικά τους, όπως με μια υποχωρητική προσωπικότητα που αναζητά κάποιον να τους κυριαρχήσει. Σε άλλες περιπτώσεις, οι άνθρωποι δελεάζουν τους άλλους λόγω κοινών χαρακτηριστικών – για παράδειγμα, αν μισείτε τα πλήθη και δεν σας αρέσουν οι κοινωνικές συναναστροφές, θα τα πάτε καλύτερα με έναν άλλο εσωστρεφή που θα προτιμούσε να μείνει στο σπίτι στριμωγμένος στο κρεβάτι.

Αυτό είναι αλήθεια: Αν είσαι αληθινός με τον εαυτό σου, η μοναδική σου αληθινή αγάπη θα σε βρει.

Τα 5 ζώδια που βρίσκουν την αγάπη με το να είναι ο εαυτός τους

  • Λέων
  • Κριός
  • Σκορπιός
  • Υδροχόος
  • Ιχθύες

Λέων

Αυτή η άλφα προσωπικότητα του ζωδιακού κύκλου, αυτό το ζώδιο της φωτιάς που συμβολίζεται από ένα λιοντάρι και κυβερνάται από τον Ήλιο, τείνει να είναι η ζωή του πάρτι, η belle of the ball και η συζήτηση της πόλης. Είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση, χαρισματικοί και εξωστρεφείς.

Αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν προσελκύουν άλλους εξωστρεφείς – είναι πολύ μεγάλος ανταγωνισμός και τελικά θα γίνει λουτρό αίματος όπου ο ένας προσπαθεί να κυριαρχήσει στον άλλο μόνο και μόνο για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Οι Λέοντες -όπως και ο Κριός- θα προσελκύσουν τις αδελφές ψυχές που είναι ντροπαλές, συγκρατημένες και ακόμη και λίγο υποταγμένες. Οι Λέοντες ευδοκιμούν σε σχέσεις όπου ο κάθε σύντροφος συμπληρώνει τα κενά του άλλου.

Κριός

Ο Κριός είναι σχεδόν ο καθρέφτης του Λέοντα του Λιονταριού—ένα ζώδιο της φωτιάς που αποπνέει αυτοπεποίθηση και δεν μπορεί παρά να τραβήξει την προσοχή όπου κι αν πάει. Η κύρια διαφορά είναι ότι οι Κριοί κυβερνώνται από τον Άρη, τον πολεμιστή πλανήτη, επομένως τείνουν να είναι λίγο πιο δυσάρεστοι και μάχιμοι από τους Λέοντες.

Χρειάζονται έναν πιο ήσυχο τύπο που θα απαλύνει τις τραχιές άκρες τους. Ευδοκιμούν με κάποιον που αναζητά κατεύθυνση, αποφεύγει τις συγκρούσεις και έχει στόχο να ευχαριστήσει. Ο Κριός τα πηγαίνει καλά με αυτόν τον τύπο ατόμου τόσο άνετα όσο ένα βύσμα μπαίνει σε μια πρίζα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για το ότι είναι σκοτεινοί, μυστηριώδεις, έντονοι και σούπερ σέξι. Δεν μπορούν να το βοηθήσουν. Είναι ακριβώς ο τρόπος που γεννήθηκαν. Αν και είναι δύσκολο να βρεις έναν τύπο που δεν έλκεται από τους Σκορπιούς, είναι πιο πιθανό να προσελκύσουν εκείνους που είναι μεθοδικοί, υπεύθυνοι, ντροπαλοί και που μπορεί να νιώθουν ότι ζουν μια βαρετή ζωή. Παραπλανούν εκείνους που είναι λίγο ντροπαλοί ή σεξουαλικά συνεσταλμένοι.

Υδροχόος

Το πιο αντισυμβατικό, ιδιόρρυθμο και παράξενο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου είναι και το πιο ανεξάρτητο. Ο Υδροχόος προτιμά να ακούει τι τους λέει ο εγκέφαλος και η καρδιά τους παρά να υποκύπτουν στην κοινωνική πίεση ή τις επικρατούσες τάσεις. Προσελκύουν φυσικά ανθρώπους που σέβονται την ακεραιότητα και τη δέσμευσή τους στα ιδανικά.

Δελεάζουν αβίαστα όσους θαυμάζουν την ικανότητά τους να προσεγγίζουν οποιοδήποτε θέμα, και κυρίως οποιοδήποτε πρόβλημα, από μια μοναδική οπτική γωνία. Αλλά πρέπει να είναι προσεκτικοί με τους “συλλέκτες πεταλούδων” που επιδιώκουν να τους παγιδεύσουν στα δίχτυα τους. Μια αληθινή αδελφή ψυχή του Υδροχόου είναι κάποιος που θέλει να τρέξει στο λιβάδι ακολουθώντας αυτήν την άγρια ​​πεταλούδα όπου κι αν πάει.

Ιχθύες

Τι είδους αδελφή ψυχή θα προσέλκυε το πιο γεμάτο ψυχή ζώδιο του ζωδιακού κύκλου; Πιθανώς ομοϊδεάτες, ζώδια του νερού όπως ο Καρκίνος και ο Σκορπιός για να μπορούν όλα να κολυμπούν σαν χαρούμενα δελφίνια στην τεράστια δεξαμενή των αχαλίνωτων συναισθημάτων τους. Ή ίσως πιο πραγματιστικά ζώδια όπως ο Αιγόκερως ή ο Παρθένος που μπορεί να έχουν βαρεθεί τη ρουτίνα και την ευθύνη και θέλουν να εξερευνήσουν τη μυστικιστική και όχι εντελώς λογική πλευρά τους. Ή απλά κάποιος που αισθάνεται ότι κανείς άλλος δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να τους καταλάβει και έλκεται σαν μαγνήτης στην απύθμενη ενσυναίσθηση ενός Ιχθύ.
 
Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα