Τα 3 ζώδια που είναι τα αγαπημένα του Σύμπαντος μεταξύ 1 και 7 Ιουλίου

Τα 3 ζώδια που είναι τα αγαπημένα του Σύμπαντος μεταξύ 1 και 7 Ιουλίου

Η πρώτη εβδομάδα φέρνει μια θεϊκή ευκαιρία να αξιοποιήσετε όχι μόνο τη διαίσθησή σας, αλλά να το κάνετε με περισσότερη τόλμη και δημιουργικότητα, καθώς ο Ερμής επιστρέφει στον Λέοντα την Τρίτη, 2 Ιουλίου, λίγο πριν από τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο την Παρασκευή, 5 Ιουλίου και 3 ζώδια θα είναι τα αγαπημένα του σύμπαντος.

Οι Νέες Σελήνες αφορούν πάντα τα ξεκινήματα, αλλά με τον Ερμή στον Λέοντα, οι ανατροπές, οι προσφορές και η ορμή προς τα εμπρός θα είναι έντονες, βοηθώντας τρία ζώδια να βρουν όχι μόνο την τύχη που χρειάζονται, αλλά και να τη διατηρήσουν.

Τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου, ο Ποσειδώνας ξεκινά την εβδομάδα με ανάδρομη πορεία στους Ιχθύες, βοηθώντας σας να δείτε την αλήθεια και να στραφείτε στην εξεύρεση ελπίδας μέσα σε αυτό που είναι αληθινό.

Αυτό μπορεί να «κρύβει» κάποιες δραματικές αποκαλύψεις, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εκδηλώσετε αυτό που θα διαρκέσει αντί για αυτό που είναι εφήμερο.

Καθώς προσεγγίζετε την ενέργεια των άστρων αυτή την εβδομάδα, φροντίστε να αναδείξετε τον πιο γεμάτο αυτοπεποίθηση εαυτό σας. Αφιερώστε χρόνο για ενδοσκόπηση και στη συνέχεια μην διστάσετε να γνωρίζετε ότι αυτή η νέα αρχή έχει όλη την τύχη γραμμένη πάνω της.

Τα 3 ζώδια που είναι τα αγαπημένα του Σύμπαντος μεταξύ 1 και 7 Ιουλίου
Σκορπιός
Καρκίνος
Δίδυμοι

Σκορπιός
Σκορπιέ, σε περιμένει μια απολαυστική και γεμάτη δράση εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη στον ...

Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα